پرداخت مالیات مودیان از طریق درگاه‌های بانک مسکن امکان پذیر می‌شود - افق اقتصادی

پرداخت مالیات مودیان از طریق درگاه‌های بانک مسکن امکان پذیر می‌شود - افق اقتصادی
دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-06
کد خبر: 236219 |
تاریخ انتشار : ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴ |
15 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به شتاب تغییرات و تحولات در حوزه بانکداری الکترونیک، بر رفع نوآورانه دغدغه‌های همکاران در ارایه خدمات به مشتریان توسط شرکت ناواکو تاکید و گفت:به زودی با فراهم کردن بستر و زیرساخت‌های لازم در حوزه TSP و امور مالیاتی، پرداخت مالیات مودیان از طریق درگاه‌های بانک مسکن امکان پذیر می‌شود.

پرداخت مالیات مودیان از طریق درگاه‌های بانک مسکن امکان پذیر می‌شود

پرداخت مالیات مودیان از طریق درگاه‌های بانک مسکن امکان پذیر می‌شود

بانک مسکن، سیاست‌های اعتباری بانک را در حمایت از به‌کارگیری فناوری‌های نوین ساخت‌وساز و حمایتاز سازندگان حرفه‌ای برای ساخت مسکن باکیفیت و استاندارد با تاکید بر معماری اصیل ایرانی اسلامی اقدام کرد از طرفی سقف تسهیلات در سال جاری به سازندگانی که از روش‌های نوین ساخت و فناوری استفاده می‌کنند در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت، مراکز استان‌ها و سایر شهرها به ترتیب یک میلیارد تومان، ٩٠٠ و ٨٠٠ میلیون تومان تعیینشده است که به مرور و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها پرداخت می‌شود.

 

دکتر سید عباس حسینی گفت: به منظور شناسایی مسایل و تسریع در مرتفع نمودن مشکلات، شرکت ناواکو باید ارتباط تنگاتنگ و مستمری با مدیریت‌های شعب بانک در تهران و استان‌ها داشته باشد.

وی در خصوص توسعه فعالیت‌های ناواکو افزود: این شرکت دارای ظرفیت‌ها و مزیت‌های رقابتی بسیاری است و می‌تواند با استفاده از این ظرفیت‌ها در خارج از حوزه بانک مسکن نیز فعالیت نماید و به درآمدزایی و خودکفایی مالی برسد.

دکتر حسینی با اشاره به اهمیت و ضرورت آگاهی از به روزترین اطلاعات، دانش و مهارت‌های فناوری اطلاعات برای موفقیت در بازاریابی حرفه ای، یادآور شد: استفاده از فناوری اطلاعات در بازاریابی منجر به جذب مشتری جدید و حفظ مشتریان وفادار و قدیمی از طریق ایجاد و توسعه پایگاه داده‌های مشتریان و نیازمندی‌های آن‌ها و طراحی نرم افزار‌های جدید متناسب با این نیازمندی‌ها می‌شود و این مهم مستلزم ارتباط تنگاتنگ شرکت ناواکو و حوزه بازاریابی بانک است.

مدیرعامل بانک مسکن در خصوص توسعه فعالیت‌های شرکت ناواکو ادامه داد: ظرفیت‌های بسیاری در شرکت‌های زیرمجموعه بانک به خصوص در حوزه صندوق‌های سرمایه گذاری وجود دارد که شرکت ناواکو می‌تواند با گسترش تعامل و ارتباطات خود با این شرکت ها، فعالیت‌های خود را توسعه و بهبود بخشد.

دکتر حسینی در ادامه سخنان خود با اشاره به تسریع در ایجاد و توسعه درگاه‌های پرداخت بانک مسکن برای خرید‌های غیرحضوری و اینترنتی و معاملات برخط در بازار‌های مختلف، گفت: به زودی با فراهم کردن بستر و زیرساخت‌های لازم در حوزه TSP و امور مالیاتی، پرداخت مالیات مودیان از طریق درگاه‌های بانک مسکن امکان پذیر می‌شود.

وی با ابراز خرسندی از راه اندازی پرداخت عوارض الکترونیک قطعه دوم آزاد راه تهران-شمال در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۲، از فعال کردن قطعات یکم و پنجم این آزاد راه خبر داد و افزود: با هماهنگی شرکت‌های مربوطه، به زودی پرداخت عوارض الکترونیک در پنج آزاد راه دیگر نیز به بانک مسکن محول می‌شود.

شایان ذکر است که شرکت مادر تخصصی ناواکو جزء شرکت‌های تابعه بانک مسکن است که در زمینه‌های زیر فعالیت می‌نماید:

– طراحی، مهندسی، اجرا، نظارت، مشاوره و نگهداری مراکز داده حساس بانکی

– طراحی، نظارت و مشاوره طرح‌های امنیتی

– سفارشی سازی و تولید سخت افزار ارتباط بانکی

– ارائه راهکار‌های جامع سامانه‌ای هوشمندسازی سازمانی و ارائه راهکار‌های سامانه‌های نرم افزاری و سازمانی

– ارائه خدمات جامع پرداخت الکترونیک و کارتی

– ارائه خدمات جامع ابزار‌های الکترونیک بانکی و خدمات رسانی در حوزه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی کشور

پرداخت مالیات مودیان از طریق درگاه‌های بانک مسکن امکان پذیر می‌شود

ساخت ۱۴۰ هزار و ۴۴۲ واحد مسکونی در سال ۱۴۰۲

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، مجموعاً قرارداد تسهیلاتی نزدیک به ۴۵٠ هزار واحد مسکونی با مبلغی بیش از یک میلیون و ٨٠۶ هزار و ٢٢٨ میلیارد ریال توسط بانک مسکن منعقد شده است.

وی افزود: در سال گذشته سقف تسهیلات ساخت مسکن بانک برای هر واحد در شهر‌های تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت ٧۵٠ میلیون تومان، سایر مراکز استان‌ها و شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۶۵٠ میلیون تومان و سایر شهر‌ها ۶٠٠ میلیونتومان بوده است.

مدیرعامل بانک مسکن، سیاست‌های اعتباری بانک را در حمایت از به‌کارگیری فناوری‌های نوین ساخت‌وساز و حمایتاز سازندگان حرفه‌ای برای ساخت مسکن باکیفیت و استاندارد با تاکید بر معماری اصیل ایرانی اسلامی عنوان کرد و گفت: سقف تسهیلات در سال جاری به سازندگانی که از روش‌های نوین ساخت و فناوری استفاده می‌کنند در شهرهایتهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت، مراکز استان‌ها و سایر شهر‌ها به ترتیب یک میلیارد تومان، ٩٠٠ و ٨٠٠ میلیون تومان تعیینشده است که به مرور و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها پرداخت می‌شود.

دکتر حسینی ادامه داد: تجربه کشور‌های موفق در حوزه تولید انبوه مسکن باکیفیت و استاندارد و مقاوم در برابر زلزله و حوادث غیرمترقبه توسط دانش‌بنیان‌ها نشان می‌دهد که شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان گروه‌های دارای فعالیت اقتصادی بر اساس معیار‌های علمی و فنّاوری روز دنیامی‌توانند نقش فعال بخش خصوصی در هر نظام اقتصادی را به شدت برجسته و گسترده کنند و ازاین‌رو ریسک سرمایه‌گذاری در اقتصاد‌های مقاوم دانش‌بنیان به شدت پایین است.

تاکید مدیرعامل بانک مسکن بر حمایت از دانش‌بنیان‌ها برایساخت‌وساز بر پایه روش‌های نوین باعث شده است که در سال ١۴٠٣، پرداخت تسهیلات به واحد‌های مسکونی احداثی در قالب صنعتی سازی، ساختمان‌های سبز و واحد‌های احداثی با استفاده از مصادیق کاهش مصرف انرژی در اولویت قرار گیرند و مشوق‌هایی در این زمینه در نظر گرفته شده است.

همچنین در راستای حمایت از معماری ایرانی- اسلامی، واحد‌های مسکونی احداثی در چارچوب معماری ایرانی –اسلامی همانند واحد‌های احداثی بر پایه روش‌های نوین دارای مشوق‌های تسهیلاتی هستند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید