تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در بهبود سریع و زندگی سالم - افق اقتصادی

تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در بهبود سریع و زندگی سالم - افق اقتصادی
دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-20
کد خبر: 24222 |
تاریخ انتشار : ۱۸ تیر ۱۴۰۲ - ۸:۲۲ |
213 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ایران: اطلاعات زیادی در مورد فواید رژیم غذایی مدیترانه ای برای سلامت قلب وجود دارد. اما در مورد خود سبک زندگی مدیترانه ای نه. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، گروهی از محققان دریافتند که هرچه بیشتر افراد به سبک زندگی مدیترانه ای پایبند باشند، خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و سایر بیماری‌ها کاهش […]

تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در بهبود سریع و زندگی سالم

اقتصاد ایران: اطلاعات زیادی در مورد فواید رژیم غذایی مدیترانه ای برای سلامت قلب وجود دارد. اما در مورد خود سبک زندگی مدیترانه ای نه.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، گروهی از محققان دریافتند که هرچه بیشتر افراد به سبک زندگی مدیترانه ای پایبند باشند، خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و سایر بیماری‌ها کاهش می‌یابد.

«مرسدس سوتوس پریتو»، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه مادرید اسپانیا، می‌گوید: «این مطالعه نشان می‌دهد که اتخاذ یک سبک زندگی مدیترانه‌ای سازگار با ویژگی‌های محلی جمعیت‌های غیر مدیترانه‌ای ممکن است و می‌تواند بخشی از یک سبک زندگی سالم باشد.»

تحقیقات قبلی نشان داده است که الگوی غذایی مدیترانه ای به محافظت در برابر بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند و خطر حملات قلبی و سکته را کاهش می‌دهد. در این مطالعه جدید، محققان تاثیر سایر عوامل سبک زندگی مدیترانه ای از جمله فعالیت بدنی، استراحت، عادات اجتماعی و خوش گذرانی را بر روی ۱۱۰۷۹۹ بزرگسال میانسال و مسن که در انگلستان، اسکاتلند و ولز زندگی می‌کنند، تجزیه و تحلیل کردند.

شرکت‌کنندگان از بین افراد ۴۰ تا ۷۵ ساله که در بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ بدون سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی بودند، انتخاب شدند. آنها تا سال ۲۰۲۱ پیگیری شدند.

شاخص ۲۵ امتیازیMEDLIFE برای امتیاز دادن به پایبندی آنها به سبک زندگی مدیترانه ای استفاده شد. این شاخص به سه بخش تقسیم شد: مصرف غذای مدیترانه ای (۱۲ امتیاز)، که به آنچه مردم می‌خورند توجه می‌کند. عادات غذایی مدیترانه ای (۷ امتیاز)، که به عوامل دیگری مانند میان وعده، اضافه کردن نمک به وعده‌های غذایی خود یا ترجیح غلات کامل به غلات تصفیه شده توجه می‌کند. و سایر عوامل سبک زندگی (۶ امتیاز).

سومین مورد شامل سؤالاتی در مورد اینکه آیا افراد با خانواده و دوستان غذا می‌خورند یا خیر؛ درگیر فعالیت بدنی با دیگران، به عنوان مثال پیاده روی باهم هستند؛ چند بار با خانواده و دوستانشان ملاقات دارند (عادات اجتماعی)؛ و چقدر می‌خوابند، هم در شب و هم از طریق چرت زدن در روز (استراحت) بود.

پس از یک دوره پیگیری متوسط ۹.۴ سال، از سوابق مرگ برای مقایسه میزان مرگ و میر ناشی از سرطان، بیماری قلبی عروقی و سایر علل بین افرادی که نمرات شاخص MEDLIFE بالاتر و پایین‌تری داشتند، استفاده شد. این تجزیه و تحلیل نشان داد که هر چه مردم بیشتر به سبک زندگی مدیترانه ای پایبند باشند، خطر مرگ ناشی از سرطان یا هر علتی در آنها کمتر می‌شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید