کارمندان ژاپنی بدترین سلامت جسمی و روحی را در جهان دارند - افق اقتصادی

کارمندان ژاپنی بدترین سلامت جسمی و روحی را در جهان دارند - افق اقتصادی
شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 165374 |
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۹:۵۵ |
172 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

اقتصادآنلاین-آرش نصیری؛ نتایج یک نظرسنجی انجام شده توسط مؤسسه بهداشت مک‌کینزی نشان داد که ژاپن در رتبه‌بندی جهانی رفاه کارکنان که با ارزیابی سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی سنجیده می‌شود، در رتبه آخر قرار گرفت. بر اساس این مطالعه که روز پنجشنبه منتشر شد، این کشور جزیره‌ای در نظرسنجی بیش از ۳۰۰۰۰ کارمند در […]

کارمندان ژاپنی بدترین سلامت جسمی و روحی را در جهان دارند

اقتصادآنلاین-آرش نصیری؛ نتایج یک نظرسنجی انجام شده توسط مؤسسه بهداشت مک‌کینزی نشان داد که ژاپن در رتبه‌بندی جهانی رفاه کارکنان که با ارزیابی سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی سنجیده می‌شود، در رتبه آخر قرار گرفت.

بر اساس این مطالعه که روز پنجشنبه منتشر شد، این کشور جزیره‌ای در نظرسنجی بیش از ۳۰۰۰۰ کارمند در ۳۰ کشور، ۲۵ درصد امتیاز کسب کرد. ترکیه با ۷۸ درصد و پس از آن هند با ۷۶ درصد و چین با ۷۵ درصد بالاترین رتبه را به خود اختصاص داده‌اند. میانگین جهانی ۵۷ درصد بود. لیست امتیاز کشورها به ترتیب به شرح زیر است.

کارمندان ژاپنی بدترین سلامت جسمی و روحی را در جهان دارند

اگرچه کسب‌وکارهای ژاپنی برای ارائه شغل مادام‌العمر و امنیت شغلی شهرت پیدا کرده‌اند، اما این بدان معناست که اگر کارمندان راضی نباشند، تغییر شغل برایشان سخت است. به گفته روشل کوپ، که به شرکت‌ها در زمینه ارتباطات بین فرهنگی و شیوه‌های تجاری مشاوره می‌دهد، ژاپن به طور مداوم در نظرسنجی‌های بین المللی رتبه‌های پایینی داشته است و نتایج نشان دهنده آن است.

کوپ گفت که مسائل مهمی در ژاپن با عدم رضایت در محیط کار و سطوح قابل توجه استرس وجود دارد.

وی افزود، در عین حال، تعداد فزاینده‌ای از کارکنان ژاپنی با قراردادهای کوتاه مدت هستند که به عدم اطمینان دامن می‌زند.

طبق نظرسنجی مک‌کینزی، کارمندانی که تجربیات کاری مثبتی دارند، سلامت کلی بهتری را گزارش می‌کنند، در کار نوآورتر هستند و عملکرد شغلی بالاتری از خود نشان می‌دهند.

نویسندگان این گزارش نوشتند: «برای بیشتر بزرگسالان، بیشتر زندگی روزمره در بیداری در محل کار سپری می‌شود. این به کارفرمایان فرصتی برای تأثیرگذاری بر سلامت جسمی، اجتماعی و روحی روانی کارکنان خود می‌دهد.»

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید