یک کیلو سینه مرغ ۱۷۵ هزار تومان! | وضعیت واردات گوشت به کشور - افق اقتصادی

یک کیلو سینه مرغ ۱۷۵ هزار تومان! | وضعیت واردات گوشت به کشور - افق اقتصادی
جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-20
کد خبر: 264529 |
تاریخ انتشار : ۰۴ تیر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۲ |
65 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

قیمت گوشت مرغ در بازار برای تاریخ ۴ تیر ۱۴۰۳ اعلام شد و بر اساس آن هر بسته ۹۰۰ گرمی بال ساده مرغ ۱۱۷ هزار تومان است.

یک کیلو سینه مرغ ۱۷۵ هزار تومان! | وضعیت واردات گوشت به کشور

در تاریخ ۴ تیر ۱۴۰۳، قیمت گوشت مرغ در بازار اعلام شد و بر اساس آن هر بسته بال ساده مرغ با وزن ۹۰۰ گرم، قیمت ۱۱۷ هزار تومان دارد.

قیمت گوشت مرغ بسته بندی امروز

قیمت مغز ران مرغ بسته بندی شده در بسته ۹۰۰گرم ۱۳۲هزار تومان است.

قیمت سینه مرغ

قیمت ران و سینه مرغ ۱۰۰۰گرم هم امروز ۱۷۵هزار تومان اعلام شده است.

اخبار جدید قیمت گوشت مرغ۱۴۰۲

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اینکه مشکلی در تامین گوشت نداریم، گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته واردات گوشت قرمز به طور منظم در حال انجام است.

علیرضا پیمان پاک افزود: روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله در حال توزیع است تا از این طریق کمبود داخل کشور تامین شود.

پیمان پاک از کاهش قیمت گوشت داخلی خبر داد و گفت: نرخ گوشت تولید داخل طی هفته های اخیر به سبب توزیع گوشت وارداتی کاهش معناداری داشته است.

قیمت انواع گوشت مرغ بسته بندی

نام محصول
وزن
قیمت / تومان

سینه مرغ با استخوان
۱۰۰۰ گرم
۱۷۵٫۰۰۰

جوجه کباب ران مرغ زعفرانی مهیا پروتئین
۹۰۰ گرم
۱۹۲٫۰۶۰

مغز ران مرغ مهیا پروتئین
۹۰۰ گرم
۱۳۲٫۳۰۰

فیله سینه مرغ مهیا پروتئین
۹۰۰ گرم
۱۷۴٫۶۰۰

مخلوط بال و بازوی مرغ کبابی مهیا پروتئین
۹۰۰ گرم
۱۲۴٫۰۰۰

بال ساده مرغ مهیا پروتئین
۹۰۰ گرم
۱۱۷٫۵۰۰

بازو کبابی مرغ مهیا پروتئین
۹۰۰ گرم
۱۱۹٫۰۰۰

 

 

افزایش ۴ برابری واردات گوشت به کشور

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک با بیان اینکه تاکنون سابقه صادرات گوشت قرمز به بازار‌های هدف نداشته ایم، گفت: بنابر آمار در سنوات گذشته صادرات دام زنده سبک و سنگین به بازار‌های هدف انجام شده است، حال بنابر اذعان رئیس سازمان دامپزشکی مبنی بر احتمال صادرات گوشت قرمز در نیمه دوم سال باید سازوکار لازم فراهم شود. هرچند تاکنون ابلاغیه‌ای در این خصوص دریافت نکردیم.

به گفته او، بنابر آمار گمرک سال ۱۴۰۱ بالاترین حجم صادرات دام زنده به بازار‌های هدف را داشتیم به طوریکه بنابر آمار گمرک ۱۵ هزار و ۵۸۰ تن وزن دام‌های صادرشده در این سال به بازار‌های هدف بوده است.

صدردادرس ادامه داد: با توجه به شرایط مساعد تولید، از لحاظ جمعیت دامی در کشور مشکلی نداریم، حال باید دید که مسئولان وضعیت مساعد تولید را چگونه مدیریت می‌کنند. در حال حاضر به رغم گذشت سه ماه از سال، مسئولان سیاست مناسب و نمره قبولی در مدیریت تولید و چگونگی عرضه بازار نداشتند.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک با بیان اینکه کمبودی در عرضه دام نداریم، افزود: مشکل فعلی در حوزه بازگانی است که با اتخاذ سیاست مناسب باید راهکاری اتخاذ شود که تولید چگونه بدست مصرف کننده برسد تا نوسانی در بحث بازار نداشته باشیم، اما مسئولان حوزه بازرگانی تنها با واردات بدنبال تنظیم بازار هستند که این امر به تولید داخل ضربه می‌زند و کار را به جایی می‌رساند که دامداران ناگریز به عرضه دام با وزن پایین هستند که این امر عملا ظرفیت تولید را از بین می‌برد.

او با بیان اینکه صادرات دام راهکار مناسبی برای تنظیم بازار نیست، گفت: براساس تجارب سنوات اخیر، صادرات دام به بازار‌های هدف به سبب ایجاد تقاضا، انباشتگی دام در داخل را کاهش می‌دهد، اما به سبب جو روانی بازار منجر به نوسانات قیمت گوشت می‌شود که این امر مجددا بهانه‌ای برای افزایش واردات گوشت قرمز می‌شود، از این رو صادرات دام راهکار قطعی برای انباشتگی دام در داخل نیست.

 

صدردادرس با بیان اینکه تاکنون صادرات گوشت به بازار‌های هدف عملیاتی نشده است، افزود: هم اکنون مطمئن‌ترین راه برای تنظیم بازار گوشت، چگونگی روش عرضه دام و گوشت به بازار نهایی است.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک درباره آخرین وضعیت واردات گوشت و دام زنده گفت: براساس آمار ۲ ماهه گمرک، ۳ هزار و ۳۸۰ تن دام زنده و ۳۳ هزار و ۲۵۰ تن لاشه گوشت گرم و منجمد وارد کشور شده است، در حالیکه مدت مشابه سال قبل مجموع واردات گوشت ۸ هزار و ۲۰۰ تن بود که این امر افزایش بیش از ۴ برابری واردات گوشت را نشان می‌دهد.

او ادامه داد: سیاست وزارت جهاد برای کاهش قیمت، ایجاد انباشتگی در داخل و افزایش حجم واردات دام زنده و گوشت قرمز است، درحالیکه این امر به تولید داخل فشار وارد می‌کند. کمااینکه قیمت گوساله زنده از ۲۲۰ هزارتومان به ۱۸۰ هزارتومان کاهش یافت، اما تغییری در قیمت گوشت ایجاد نشد که این امر نشان می‌دهد دامداران تنها تحت فشار هستند که در نتیجه این امر منجر به خروج دامداران از چرخه تولید و افزایش حجم واردات می‌شود.

صدردادرس متوسط قیمت کنونی هرکیلو دام سبک را ۳۰۰ تا ۳۱۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: براساس برآورد‌های صورت گرفته دام سبک مرتع به طور کامل به بازار عرضه نشده است، از این رو با افزایش حجم عرضه از ابتدای تیر تا شهریور ماه با مشکل انباشتگی توزیع دام و کاهش قیمت‌ها به کمتر از نرخ تمام شده تولید روبرو خواهیم شد که این امر منجر به تشدید زیان دامداران می‌شود؛ لذا مسئولان وزارت جهاد طبق ماده ۲۰ قانون نظام جامع دامپروری موظف به حمایت از تولیدکنندگان شیر، گوشت و دام هستند، در غیر این صورت خلاف قانون عمل کردند.

منبع:

اقتصادآنلاین

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید