به گفته سخنرانان پنل، صنعت ابزارآلات صنعتی امروزه به عنوان یکی از شاخصهای مهم توسعه صنعتی در جهان شناخته میشود و بسیاری از کشورها به سرمایهگذاری در این حوزه روی آوردهاند. بر اساس آمار ارائه شده در پنل تخصصی، ارزش تولید ناخالص داخلی صنعت ابزار جهان در سال ۲۰۲۴ به حدود ۲۴۰ میلیارد دلار رسیده […]
به گفته سخنرانان پنل، صنعت ابزارآلات صنعتی امروزه به عنوان یکی از شاخصهای مهم توسعه صنعتی در جهان شناخته میشود و بسیاری از کشورها به سرمایهگذاری در این حوزه روی آوردهاند. بر اساس آمار ارائه شده در پنل تخصصی، ارزش تولید ناخالص داخلی صنعت ابزار جهان در سال ۲۰۲۴ به حدود ۲۴۰ میلیارد دلار رسیده که نشان از اهمیت و پتانسیل بالای این بخش دارد. اما به گفته حاضران در این نشست با وجود اهمیت این صنعت در دنیا متاسفانه در کشور ما چندان به آن توجه نشده است. این در حالی است که هماکنون ۸۸ هزار واحد تولیدی در کنار ۶۵۰ هزار واحد صنفی تولیدی در کشور وجود دارد که نیاز کشور به ابزار را برطرف میکنند.
فعالان این بخش در ادامه به این نکته هم اشاره کردند که ابزار الفبای کار است، اما در کشور ما این صنف برای سیاستگذاران ناشناخته است و حمایت چندانی از این صنعت نمیشود. این در حالی است که سیاستگذار باید نگاه خود را به صنعت ابزارآلات صنعتی تغییر دهد.
در این نشست حسین کشمیری، رییس هیات مدیره شرکت ابزار کنزاکس، حمید تیغ بند مدیرعامل شرکت ابزار توسن، مهدی باقرپور رییس اتحادیه ابزار فروشان تهران، حسین محرابی رییس اتحادیه ابزار فروشان همدان و امیر شیخ غفور، مدیر شرکت برش ساحل از صاحبنظران حوزه ابزارآلات صنعتی حضور داشتند و به تبادل نظر در خصوص مشکلات و راهکارهای توسعه این صنعت پرداختند.