مدیرعامل سازمان بنادرو دریانوردی گفت: مرحله نخست بندرگاه نخل ناخدا تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد و فازهای بعدی آن نیز توسط سرمایهگذاران بخش خصوصی تکمیل میشود.
به گزارش بازار، علی اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی طی دیدار با محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان حجم سرمایهگذاریها در حوزه زیرساخت بندری هرمزگان را حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۳۵ هزار میلیارد تومان قرارداد جدید در حوزه زیرساختهای بندری و دریایی استان هرمزگان در روزهای آینده با حضور وزیر راه و شهرسازی امضا خواهد شد.
وی با بیان اینکه این طرحهای بندری و زیربنایی استان چه در حوزه سازمان بنادر و چه در حوزه سرمایهگذاری بخش خصوصی فعال است، ادامه داد: بندرگاه نخل ناخدا در شرق بندرعباس تقریباً آماده شده و دسترسی ۳.۵ کیلومتری داخل دریا ایجاد شده که بزودی آسفالت آن نیز انجام خواهد شد.
ناوگان حمل و نقل جزایر هرمزگان توسعه مییابد
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رویکرد سازمان بنادر و دریانوردی جهت توسعه زیرساختهای گردشگری دریایی گفت: «بندرگاه نخل ناخدا» در هفت مرحله دیده شده که مرحله نخست تا پایان سال به بهرهبرداری خواهد رسید و فازهای بعدی آن نیز توسط سرمایهگذاران بخش خصوصی تکمیل میشود. اسکله سنگی اجرا شده و حوضچه آن نیز آماده است، ضمن اینکه مسیر دسترسی تا ۳.۵ کیلومتر در دریا احداث شده که با آسفالتریزی آن مرحله نخست این طرح تا پایان سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی در خصوص طرحهای توسعه بندرگاه هرمز و بندر شهید حقانی از خرید ۶ فروند شناور مسافری و دو فروند شناور باری جهت توسعه ناوگان حمل و نقل جزایر خلیج فارس به ویژه جزایر سهگانه با هدف توسعه گردشگری دریایی و مسافری خبر داد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی همچنین از آغاز طرح توسعه زیرساختهای بندری جزیره هرمز به عنوان مکمل طرح توسعه گردشگری دریایی هرمزگان خبر داد و با اشاره به طرح دریایی بندر شهید حقانی در بندرعباس، گفت: مقدمات آغاز طرح گردشگری در بندر شهید رجایی نیز آماده شده و با توسعه سه بندرگاه نخل ناخدا، هرمز و شهید حقانی عصری جدید در حوزه دریا آغاز خواهد شد.
صفایی با اشاره به طرح توسعه اراضی ۲ هزار و ۴۰۰ هکتاری بندر شهید رجایی، گفت: این طرح به سرعت در حال انجام بوده و پل ۲ هزار متری دسترسی به این اراضی نیز در حدود کمتر از شش ماه به پیشرفت ۳۸ درصدی رسیده است. این پل دارای ۳۲۰ شمع است که در عمق ۴۵ متری زمین کار گذاشته میشود و در حال حاضر از برنامه زمانبندی جلوتر است.
وی در خصوص بندر جدید لنگه نیز بیان کرد: مطالعات بندرگاه جدید لنگه در پهنهای خارج از شهر انجام شده و آمادگی داریم به زودی عملیات اجرایی این بندرگاه را آغاز و بندر فعلی این شهرستان را نیز به بندری مسافری و گردشگری در خور شأن مردم تبدیل شود.