معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ظرفیت سوخت رسانی دریایی اکنون حدود یک و نیم میلیون تن است و میتوانیم تا دو سال آینده این ظرفیت را به بالای پنج میلیون تن برسانیم.
به گزارش بازار از وزارت راه و شهرسازی، علی اکبر مرزبان افزود: یکی از محورهای برنامه توسعه دریا محور ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، ایجاد فرصتهای شغلی، سرمایهگذاری در بنادر، پسکرانه و نوار ساحلی کشور است و استان خوزستان و بندر امام خمینی (ره) از این حیث پتانسیل بالایی برای جذب سرمایهگذاریهای خصوصی در بخشهای مختلف دارد.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: این بندر یکی از سایتهای نفتی کشور به حساب میآید که میتواند در بحثهای ترانزیت مواد نفتی از کشورهای همسایه و صادرات که در برنامه هفتم و توسعه دریامحور به آن اشاره شده، سهم بسزایی داشته باشد.
وی با بیان اینکه استان خوزستان در تربیت دریانوردان نقش بسزایی ایفا میکند و ۲۲ هزار دریانورد و ۹ مرکز آموزشی و دانشگاهی در این استان وجود دارد، تصریح کرد: این استان با بیش از ۳۰ درصد تجارت دریایی کشور بعد از بندرعباس (استان هرمزگان ) در رده دوم قرار دارد و در بحث سوانح هم در محوطه بندر امام خمینی (ره) و پالایشگاهها، شاهد هیچ سانحهای در پنج سال گذشته نبودهایم؛ در حالی که شاهد بیش از پنج هزار تردد دریایی در شناورهای مختلف و حوزههای مختلف در استان خوزستان بوده ایم.
مرزبان خاطر نشان کرد: ابلاغ این سیاستها، بسیار نویدبخش خواهد بود و روند هم مخصوصا در حوزه صنعت بانکرینگ مطلوب است و در برنامه هفتم و توسعه دریامحور بر آن تاکید شده است.