بندرعباس- معاون دریایی بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: یکی از راهبردهای سازمان استفاده حداکثری از توان داخلی و شرکتهای دانش پایه بهعنوان موتور پیشران در امر تقویت زیرساخت و نوسازی ناوگان دریایی است.
به گزارش بازار، به نقل از روابط عمومی بنادر و دریانوردی هرمزگان، اسماعیل مکی زاده بابیان اینکه سالانه بیش از ۱۲ هزار خدمات راهنمایی توسط بخش عملیات دریایی بندر برای انواع شناورهای واجد شرایط در بندر شهید رجایی صورت می گیرد، خاطر نشان کرد: خدمات شبانه روزی تیم ۳۴ نفره راهنمایان بندرشهید رجایی را در جایگاه پرتردد ترین بندر تجاری کشور قرار داده است.
وی به عملکرد خدمات راهنمایی طی سه ماهه نخست سال جاری در این بندر اشاره کرد و اظهار داشت: از ابتدای سال جدید تا پایان خردادماه ۳ هزار ۲۶۱ مورد عملیات پهلو دهی و جدا سازی شناور با ایمنی کامل به ثبت رسیده است.
مکی زاده بیان داشت: ارائه خدمات که از گذشته در بندر شهیدرجایی ،باهنر، اسکله مجتمع فولاد، کشتی سازی و صنایع فرا ساحل ایران (ایزو ایکو ) و همچنین بنادرلنگه و کیش صورت می گرفت، این خدمات در مسیرهای چهارگانه جدیدی نیز در دستور کار قرار گرفته و با استقرار مراکز فرعی VTSعملیات یاد شده در این مراکز نیز در حال انجام است.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی با تاکید برلزوم ارتقاء سطح ایمنی دریایی بویژه در امر پهلو دهی و جدا سازی شناورها همراستا با نقش حاکمیتی سازمان بنادر بعنوان مرجع دریایی کشور تصریح کرد: انجام خدمات در سواحل مکران منطقه کوه مبارک، بندر صنایع انرژی بر پارسیان و اسکله حرای قشم و همچنین بندر خمیر نیز از جمله مسیر هایی چهارگانه ای جدیدی است که عملیات راهنمایی در پهنه دریایی ذکر شده درحال انجام است .
مکی زاده با تاکید بر اینکه موتور پیشران کشور تقویت زیرساختهای دریایی و اقتصادی با استفاده حداکثری ازتوان داخلی و شرکتهای دانش پایه است عنوان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی در جهت افزایش سرعت عملیات خدمات راهنمایی و امر جستجو و نجات، نوسازی ناوگان را مورد توجه قرار داده است.
وی ادامه داد: علاوه بر الحاق دو فروند شناوری که در ابتدای هفته جاری وارد چرخه خدمات دریایی استان شد، ساخت هشت فروند یدکش دیگر نیز در شناور سازی های داخلی با طراحی و ساخت کاملا بومی درحال انجام است که به تناوب و بر اساس برنامه پیشبینی شده وارد چرخه فعالیت خواهد شد.