اورژانس هوایی متولی ندارد| انتقال بیمار از زاهدان تا تهران ۶۰۰ میلیون| چالش هویتی «ایران ایر»؟ - افق اقتصادی

اورژانس هوایی متولی ندارد| انتقال بیمار از زاهدان تا تهران ۶٠٠ میلیون| چالش هویتی «ایران ایر»؟ - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 211912 |
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۲ |
143 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

فرزادی‌پور، مدیر عامل ایران ایر گفت: هزینه انتقال بیمار از زاهدان تا تهران ۶۰۰ میلیون تومان است اما هما برنامه دارد که با یک دهم این هزینه بیمار را منتقل کند.

اورژانس هوایی متولی ندارد| انتقال بیمار از زاهدان تا تهران ۶۰۰ میلیون| چالش هویتی «ایران ایر»؟

بازار؛ گروه راه و مسکن: شمس‌الدین فرزادی‌پور امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران موضوع جلسه را به دو بخش مسائل داخلی ایران ایر و ناوگان هوایی تقسیم کرد. اگر چه امروز این نشست خبری با رسانه ها تلاش شده بود که از رسانه های همسو دعوت شود تا مبادا مدیر عامل ایران ایر دچار مشکل در پاسخگویی شود!

امروز این نشست خبری با رسانه ها تلاش شده بود که از رسانه های همسو دعوت شود تا مبادا مدیر عامل ایران ایر دچار مشکل در پاسخگویی شود

ظاهرا این نشست خبری در راستای برخی واکنش ها از مدیر عامل ایران ایر ترتیب داده شده بود. چرا که فرزادی پور مدیر عامل ایران ایر اخیرا مصاحبه مطبوعاتی داشته و جبهه گیری ها او نسبت به پایین بودن قیمت بلیت هواپیما، به سود رساندن ایران ایر در یک و نیم سال گذشته و حذف سوخت یارانه ای، با واکنش بذرپاش وزیر راه و شهرسازی مواجه شده بود. از همین رو در این نشست خبری تلاش شد تا برخی موضوعات مثل سود آور شدن ایران ایر مورد تاکید بیشتری قرار بگیرد و تا حدودی موضوع قیمت بلیت هواپیما تلطیف شود.

حقوق کارکنان هما را دنبال می‌کنم بطوریکه در شش ماه اول میانگین حقوق کارکنان را از ۳ تا ۷ میلیون تومان افزایش دادیم

فرزادی‌پور با اشاره به اینکه مشکلات شرکت هواپیمایی هما از قبل از دو سال پیش آغاز شده است گفت: از روز اول که وارد مجموعه ایران ایر شدم با تجمعات مواجه بودم اما با اقدامات در حوزه نیروی انسانی امروز دیگر این چالش‌ها مرتفع شده اما همچنان موضوع معیشت و حقوق کارکنان هما را دنبال می‌کنم بطوریکه در شش ماه اول میانگین حقوق کارکنان را از ۳ تا ۷ میلیون تومان افزایش دادیم.
مدیر عامل ایران ایر با بیان اینکه از تیر ماه تا به امروز بالغ دو هزار و ۸۴۵ مصوبه توسط هیات مدیریت انجام شده‌ است،ادامه داد: اولویت ایران ایر از ابتدا توسعه ناوگان بوده‌ است و از راهی که به ذهن می‌رسید توسعه ناوگان را دنبال خواهد کرد. تلاش ما این است که تاخیرات و ابطال پروازها به طور مشهود کاهش پیدا کند که کاهش پیدا کرده‌ است.

ایران ایر با یک چالش هویتی مواجه بود که توانستیم امید را به هما برگردانیم

مدیر عامل ایران ایر ادامه داد: در این مدت مدیریت صندوق بازنشستگی هما به صندوق بازنشستگی کشوری منتقل شد اما همچنان بازنشستگان از برخی از مزایای هما برخوردار می‌شوند. اما موضوعی که بسیار حائز اهمیت است این است که ایران ایر با یک چالش هویتی مواجه بود که توانستیم امید را به هما برگردانیم.
فرزادی پور به راه‌اندازی اورژانس هوایی اشاره کرد و گفت: برنامه «ایران ایر» این است که اورژانس هوایی را راه‌اندازی کند و نسبت به نقل و انتقالات هوایی بیماران اقدام کند. چرا که موضوع انتقال هوایی بیماران و هزینه آن بسیار مهم و حیاتی است.

اورژانس هوایی متولی ندارد و این موضوع متفاوت از انتقال بیماران حادثه دیده با هلیکوپتر است. انتقال بیمار از زاهدان تا تهران ۶۰۰ میلیون تومان است اما ایران ایر می خواهد با یک دهم این هزینه بیمار را منتقل کند

وی ادامه داد: در حال حاضر اورژانس هوایی متولی ندارد و این موضوع متفاوت از انتقال بیماران حادثه دیده با هلیکوپتر است. الان انتقال بیمار از از زاهدان تا تهران حدود ۶۰۰ میلیون تومان هزینه دارد اما هما برنامه دارد که با یک دهم این هزینه بیمار را منتقل کند.
مدیر عامل ایران ایر در پاسخ به این سوال که این بیماران چه کسانی هستند و در یک سال اخیر چند مسافر بیمار درخواست جابجایی ۶۰۰ میلیون تومانی داشته اند گفت: بیماران زیادی وجود دارند که باید به مراکز درمانی منتقل شوند و این انتقال هم حتما باید هوایی باشد اما الان اورژانس هوایی متولی ندارد و ایران ایر قصد دارد با تجهیزات هوایی و پزشک هوایی این اقدام را با کاهش هزینه تمام شده انجام دهد.
وی خاطر نشان کرد: برای انتقال بیماران با تجهیزات مخصوص باید از ۸ صندلی استفاده شود و در سال گذشته ۲۰ مورد بیمار جابجایی هوایی داشتند.
مدیر عامل ایران ایر در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه این جابه‌جایی‌ها بیشتر در چه مسیری بودند؟ گفت: عمده این جابه‌جایی‌ها مربوط به انتقال بیماران از کشورهای خارجی به ایران است و این بیماران هرچند که در مرکز درمانی قلب در کشورهای خارجی هستند اما ترجیح می‌دهند برای درمان به ایران بیایند.

در سال ۹۹ میزان خرید قطعات هواپیما ۳.۱ میلیون دلار ، در سال ۱۴۰۰ حدود ۳.۴ میلیون دلار ، در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۸ میلیون دلار و امسال هم به ۲۹.۷ میلیون دلار رسید

مدیر عامل ایران ایر درباره خرید قطعات هواپیما در چهار سال گذشته گفت: در سال ۹۹ میزان خرید قطعات هواپیما ۳.۱ میلیون دلار ، در سال ۱۴۰۰ حدود ۳.۴ میلیون دلار ، در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۸ میلیون دلار و امسال هم به ۲۹.۷ میلیون دلار رسید.
فرزادی‌پور با اشاره به افزایش درآمد این شرکت گفت: هیچ اعتباری از دولت برای ایران ایر وجود ندارد و درآمد از علمیات پروازی در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال گذشته آن ۹۰ درصد افزایش پیدا کرد و در سال ۱۴۰۲ هم این رشد به ۲۵ درصد رسید.
وی گفت: با افزایش اشغال هواپیماها مواجه هستیم بطوریکه امروز در پروازهای پاریس صندلی خالی نداریم و در حال حاضر به ۱۱ شرکت هواپیمایی از جمله لوفت ‌هانزا و ترکیش ایر به ۱۰ شرکت داخلی سرویس ارایه می‌دهیم و از این محل درآمدزایی داریم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید