اختصاص ۴۲۰ صندوق اخذ رای به دشت ورامین - افق اقتصادی

اختصاص 420 صندوق اخذ رای به دشت ورامین - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 207417 |
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۳:۰۹ |
165 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

بخشدار مرکزی ورامین از تعبیه ۱۹۰ صندوق اخذ رای در شهرستان ورامین و در مجموع، ۴۲۰ صندوق در سه شهرستان ورامین، قرچک و پیشوا و دو بخش جلیل‌آباد و جوادآباد خبر داد.

اختصاص ۴۲۰ صندوق اخذ رای به دشت ورامین

سیدمحمد زاهدی، بخشدار مرکزی و معاون سیاسی فرمانداری ورامین در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ورامین از تعبیه ۱۹۰ صندوق اخذ رای در شهرستان ورامین و در مجموع، ۴۲۰ صندوق در سه شهرستان ورامین، قرچک و پیشوا و دو بخش جلیل‌آباد و جوادآباد، به منظور سهولت دسترسی مردم به شعب اخذ رای خبر داد. وی گفت: از دیگر اقدامات این حوزه می‌توان به اضافه شدن سامانه شفافیت مالی نامزدها برای نخستین بار، برگزاری جلسه شورای اداری با موضوع انتخابات و با حضور رئیس ستاد انتخابات استان تهران، برگزاری جلسات متعدد با اقشار مختلف مردم از جمله رای اولی‌ها، برگزاری جلسه با ۲۰۰۰ بانوی ورزشکار در سالن گلعباسی با مضمون انتخابات، برگزاری جلسات گفت‌وگو محور در مدارس و مراسم اعتکاف، برنامه‌ریزی ۱۸ تریبون آزاد سطح شهر که تاکنون نیز ۶ تریبون آزاد برگزار شده و همچنین تریبون‌های آزاد متعدد در مدارس اشاره کرد.   بخشدار مرکزی ورامین همچنین از تهیه یک سرود و یک تئاتر خیابانی با موضوع انتخابات در حوزه هنر و نیز استفاده از مبلغین مختلف جهت تبیین دستاوردهای دو سال اخیر در میان مردم، در کنار بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها خبر داد. زاهدی یادآور شد: در بخش مرکزی ورامین ۳۷ صندوق اخذ رای ۷ نفره، ۴ صندوق ۵ نفره و ۱۸ صندوق ۹ نفره تدبیر شده است که در مجموع و با احتساب سایر عوامل، حدود ۴۵۰۰ نفر اعضای اجرایی انتخابات در سه شهرستان  ورامین، قرچک و پیشوا  فعال هستند. وی ضمن اعلام حدود ۲۰۹۰۰۰ نفر واجدین شرایط رای در شهرستان ورامین، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت مردم و محلات و تاثیرگذاری آن‌ها بر افزایش مشارکت در انتخابات تاکید کرد. بخشدار مرکزی ورامین طی اعلان یک آمار مقایسه‌ای، پیشرفت‌های حاصله در حوزه‌های مختلف را در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۳۹۹ تشریح کرد و افزود: در سال ۱۳۹۹، ۱۷۰۰۰ متر مربع بهسازی و روکش آسفالت داشته‌ایم، این درحالیست که این آمار در سال گذشته با رشد ۸ برابری، به ۱۳۳۶۰۰ متر مربع رسیده است. زاهدی ادامه داد: ایمن‌سازی راه‌های روستایی از ۱۸۰۰۰ متر مربع به ۶۷۲۰۰ متر مربع، احداث مخزن زمینی آب از صفر به ۵ مورد، تجهیز چاه آب از صفر به ۶ مورد، اصلاح شبکه آبرسانی از ۶ به ۱۴/۲ کیلومتر، احداث خانه روستایی از ۱ به ۴ مورد، ساخت مسکن محرومین از صفر به ۱۱ مورد، بازنگری طرح روستایی از ۸ به ۲۲ مورد و پرداخت تسهیلات وام اشتغال کمیته امداد از ۲۳۲ به ۱۱۱۶ مورد افزایش یافته است. وی اضافه کرد: شروع عملیات عمرانی پدافند غیرعامل از روستای علی‌آباد و باخاس به احمدآباد، اجرای پروژه زیرگذر جعفرآباد، پیگیری زیرگذر بهرام مسیری، اتمام پل قاسم‌آباد، شروع اجرای زیرگذر باهنر، آسفالت و بهسازی و روکش آسفالت جاده گلتپه به باخاس و علی‌آباد و  آسفالت جاده قاسم‌آباد به قشلاق شمس‌آباد از دیگر اقداماتی است که می‌توان به آن اشاره کرد. بخشدار مرکزی ورامین با اشاره به پروژه‌های ورزشی یکی از بزرگترین پروژه‌های این حوزه در روستای خورین که یک مجموعه تجاری، فرهنگی و ورزشی است، با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان که فاز اول آن با اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان در حال اجراست خبر داد و گفت: محصور کردن زمین چمن مصنوعی روستای احمدآباد، تکمیل و بهره‌برداری از سوله ۵۰۰ متر مربعی در روستای خورین و احداث زمین‌های چمن داخل مدارس را میتوان از جمله اهم پروژه‌های ورزشی دانست. پایان پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید