مردم در زمستان الگوی مصرف را رعایت کنند - افق اقتصادی

مردم در زمستان الگوی مصرف را رعایت کنند - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 185298 |
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱:۵۳ |
186 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

امام جمعه پاکدشت درباره مصرف گاز در فصل زمستان گفت: با توجه به رشد جمعیت، تولید کم گاز و مصرف زیاد، توصیه به مدیریت و اصلاح الگوی مصرف می‌کنیم.

مردم در زمستان الگوی مصرف را رعایت کنند

به گزارش خبرگزاری فارس از پاکدشت، حجت الاسلام رضا جوکار امام جمعه پاکدشت با اشاره به آغاز فصل زمستان و بهار عبادت مومنین اظهار کرد: این ایام بهترین زمان برای عبادت مومنین است.

وی در ادامه افزود:  با توجه به روزهای کوتاه در ماه‌های پایانی سال، مومنین می‌توانند به روزه‌داری پرداخته و در شب‌های بلند نیز عبادت خداوند متعال را انجام دهند.

امام جمعه پاکدشت در ادامه خطبه‌ها ضمن تقدیر از نهادها و ادارت دولتی، همچنین خیرین، سپاه و بسیج بیان داشت: به مناسبت شب یلدا ۴۰۰۰ بسته معیشتی تهیه و در بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

حجت‌الاسلام جوکار درباره تولید و ناترازی مصرف گاز در فصل زمستان مطرح کرد: به دلایل مختلف دولت سابق به تعهدات خود برای تولید برق و آب و گاز عمل نکرده و از برنامه ششم توسعه عقب مانده، با توجه به رشد جمعیت، تولید کم گاز و مصرف زیاد، توصیه به مدیریت و اصلاح الگوی مصرف می‌کنیم.

وی ضمن گرامیداشت مقام مادران و همسران شهدا بیان داشت: حضرت ام البنین همسر و مادر شهید بودند و الگوی تربیت سربازان حماسه ساز، یاوران امام و امامت، ما افتخار می‌کنیم به وجود مادران و همسران شهدا در دوران خودمان که اسطوره پیش روی ما هستند.

امام جمعه پاکدشت با اشاره به هفته سواد آموزی مطرح کرد: یکی از مبارک‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی شکوفایی نهضت سوادآموزی و جریان‌سازی آموزش خواندن و نوشتن به عموم مردم جامعه، که در راستای سنت علم آموزی در اسلام است.

وی در تشریح نهضت سوادآموزی به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی بیان کرد: حرکت انقلابی امام راحل نرخ باسوادی در جامعه را رشد داده که در سال ۵۵ نرخ سواد مردم ایران ۴۷ درصد و اکنون بالای ۹۱ درصد از جامعه ما باسواد هستند.

حجت‌الاسلام جوکار این نهضت را مردمی دانست و گفت: نهضت سوادآموزی از سواد خواندن و نوشتن فراتر رفته و به سمت سواد مهارت قدم گذاشته و همه ملت ما باید سواد مهارتی، سواد قرآنی و سواد رسانه‌ای را فراگیرند.

وی با تاکید به استفاده از ظرفیت مساجد برای سوادآموزی خاطرنشان کرد: مسجد باید کانون سوادآموزی و تعلیم و تربیت باشد همه مساجد ما باید همکاری کرده و به گونه‌ای اثرگذار باشند که پیرامون آن هیچ شخص بی‌سوادی وجود نداشته باشد.

پایان پیام/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید