تاخیر در ازدواج و فرزندآوری مهمترین عامل ناباروری - افق اقتصادی

تاخیر در ازدواج و فرزندآوری مهمترین عامل ناباروری - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 15239 |
تاریخ انتشار : ۰۶ تیر ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۰ |
370 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بهترین سن بارداری از نظر عوارض مادری و جنینی بین ۱۸ تا ۳۵ سال است و تاخیر در ازدواج و فرزنداوری از عوامل مهم در بروز ناباروری به شمار می رود.

تاخیر در ازدواج و فرزندآوری مهمترین عامل ناباروری

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، لیلی حفیظی اظهار کرد: حداکثر ذخیره تخمدان از نظر کمیت و کیفیت تخمک‌ها تا ۲۵ سالگی است. توصیه ما به خانم‌ها برای باردار شدن این است که زمان مناسبی را برای ازدواج و بارداری در نظر بگیرند تا با کمترین احتمال ناباروری، بیشترین موفقیت بارداری و کمترین عوارض برای مادر و جنین طی بارداری همراه باشد تا تعداد بارداری‌های بعد از ۳۵ سال به حداقل برسد.

وی افزود: با بازنگری در بعضی قوانین می‌توان به کاهش میزان سزارین در مراکز آموزشی کمک کرد، برای مثال طبق دستورالعمل کشوری، سزارین سوم به بعد باید حتماً در بیمارستان‌های سطح ۳ انجام شود، در صورتی که این عمل در بیمارستان غیرآموزشی هم قابل انجام است، مگر آنکه در آخرین سزارین شواهد چسبندگی و آسیب ارگان‌های حیاتی مشاهده شده باشد.

حفیظی خاطرنشان کرد: در بیمارستان‌های آموزشی خانم‌های با سابقه یکبار سزارین واجد شرایط، به انجام زایمان طبیعی تشویق می‌شوند که این موضوع هم در تعداد فرزندآوری بیشتر کمک کرده و هم موجب کاهش عوارض سزارین‌های مکرر می‌شود، بنابراین این سخن صحیح نیست که اگر زایمان اول سزارین باشد در بارداری‌های بعدی امکان زایمان طبیعی وجود ندارد، هرچند انتخاب مادر واجد شرایط می‌بایست با دقت زیاد انجام شده و زایمان در این موارد می‌بایست با مونیتورینگ دائم جنین، اطلاع کامل و رضایت مادر باردار و همسر وی انجام گردد.

مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: از اقدامات خوب صورت گرفته برای ترویج زایمان طبیعی، رایگان شدن زایمان طبیعی برای خانواده‌ها، و همچنین بیشتر بودن حق‌الزحمه زایمان نسبت به سزارین برای کادر درمان می باشد تا هر دو گروه به این نوع زایمان‌ تشویق شوند. با توجه به اینکه مهمترین عامل در افزایش تمایل مادران باردار به سزارین، ترس از دردهای زایمان می‌باشد، برای افزایش میزان زایمان طبیعی می‌بایست همانند کشورهای پیشرفته، بر موضوع برگزاری کلاس‌های آمادگی زایمان در طول دوره بارداری در سطح وسیع (کلیه بیمارستان‌ها و مطب‌های خصوصی مامایی و متخصصان زنان) کار شود.

پایان پیام/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید