سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه سلامت برای بهبود زندگی ضروری است - افق اقتصادی

سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه سلامت برای بهبود زندگی ضروری است - افق اقتصادی
چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-02
کد خبر: 368399 |
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۱ |
30 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

استاندار خراسان رضوی گفت: اگر تلاش‌های فعالان بخش خصوصی حوزه سلامت نبود سیستم درمانی با مشکلات جدی‌تری مواجه می‌شد از این رو ادامه سرمایه‌گذاری این بخش در حوزه سلامت، یک ضرورت است.

سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه سلامت برای بهبود زندگی ضروری است

به گزارش بازار، غلامحسین مظفری روز یکشنبه و در بازدید از بیمارستان فوق تخصصی اورولوژی ایرانیان در مشهد با قدردانی از کادر درمان این مجموعه افزود: بیمارستان ایرانیان یکی از طرح‌های شاخص درمانی در این استان است و باید حمایت از طرح‌های حوزه سلامت مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

وی اظهار کرد: ساخت و توسعه این بیمارستان با وجود چالش‌های متعدد، اقدامی ارزشمند و ماندگار است تا مردم بتوانند خدمات بهتری در حوزه درمان دریافت کنند.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به نقش بخش خصوصی در بهبود وضعیت درمان حیاتی در استان گفت: بخش خصوصی در بهبود وضعیت درمان نقش کلیدی دارد و حمایت از این بخش برای برطرف کردن چالش‌های مالی لازم است و در شرایط موجود، امکانات بخش خصوصی می‌تواند بخش زیادی از مشکلات حوزه درمان را مرتفع کند.

مظفری افزود: باید تلاش کنیم تا در تامین منابع مالی بخش خصوصی بتوانیم به خوبی یاری رسان باشیم زیرا هزینه‌ها معمولاً باید به صورت نقدی پرداخت شوند، در حالی که دریافت‌ها با فاصله به نسبت طولانی از بیمه‌ها و طرف‌های قرارداد اخذ می شود.

وی همچنین به طرح توسعه بیمارستان نیز اشاره و اظهار کرد: ما نیز به طور قطعا راه‌هایی را که برای تسهیل در کارها مؤثر است بررسی خواهیم کرد تا ان‌شاءالله این طرح مهم تصویب شود و به انجام برسد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به زحمات کارکنان بیمارستان ایرانیان گفت: خوشبختانه کار با کیفیت و بسیار خوبی در این بیمارستان انجام شده است. این بیمارستان قبلاً تعطیل و رها شده بود، اما اکنون با تلاش و همت عزیزان خریداری و به یک مرکز درمانی بسیار خوب برای هموطنان و همشهریان تبدیل شده است.

مدیرعامل بیمارستان هوشمند ایرانیان در مشهد نیز در گزارشی از روند توسعه این مرکز گفت: این بیمارستان در سال ۱۳۵۶ با نام بیمارستان آذر تاسیس شد و در مقطعی به عنوان مرکز درمان طب سنتی فعالیت داشت اما با حمایت‌های مالی و علمی، بیمارستان دوباره بازسازی و به یک مرکز فوق تخصصی تبدیل شد.

محمدرضا دارابی افزود: بیمارستان ایرانیان هم اکنون با ظرفیت ۶۸ تختخواب و ۲۰۰ نیرو در تمامی رشته‌های تخصصی وابسته به اورولوژی، آماده ارائه خدمات درمانی است.

وی ادامه داد: بیمارستان فوق تخصصی اورولوژی ایرانیان مشهد به عنوان اولین بیمارستان هوشمند ایران و نخستین بیمارستان تک‌تخصصی اورولوژی کشور شناخته می‌شود.

مدیرعامل بیمارستان هوشمند ایرانیان در مشهد گفت: این مجموعه علاوه بر ارائه خدمات تخصصی، به بخش‌هایی مانند آزمایشگاه‌های تخصصی، رادیولوژی، سونوگرافی، اورژانس شبانه‌روزی و واحد گردشگری سلامت مجهز است همچنین دارای یکی از ایمن‌ترین و پیشرفته‌ترین اتاق‌های عمل هوشمند کشور بر پایه سیستم‌های BMS و HIS است.

این بیمارستان در سال ۱۳۵۶ توسط آقای دکتر حسن هنگوال با سطح کل زیر بنای سه هزارو ۴۰۰ متر مربع در پنج طبقه به عنوان بیمارستان و زایشگاه آذر راه اندازی شد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید