تنها ۱۰۷ بیماری از ۴۰۰ بیماری نادر، تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب‌العلاج است - افق اقتصادی

تنها ۱۰۷ بیماری از ۴۰۰ بیماری نادر، تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب‌العلاج است - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 168524 |
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۲ |
182 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

معاون درمان وزارت بهداشت با یادآوری وجود ۴۰۰ بیماری خاص در کشور، گفت: تاکنون از این میزان تنها ۱۰۷ مورد تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته و بودجه صندوق باید افزایش یابد.

تنها ۱۰۷ بیماری از ۴۰۰ بیماری نادر، تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب‌العلاج است

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، سعید کریمی در مورد تامین داروهای بیماران خاص و صعب العلاج، گفت: بر اساس مصوبه مجلس، صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج به منظور جبران بخشی از هزینه‌های درمان این بیماران و کاهش پرداخت از جیب از سال ۱۴۰۱ تاسیس و فعالیت خود را آغاز کرد.

کریمی افزود: سال گذشته ۵ هزار میلیارد تومان و در سال جاری ۷ هزار میلیارد تومان بودجه برای صندوق پیش‌بینی شد؛ هر چند تعداد بیماری‌های تحت پوشش صندوق در گذشته کمتر بود اما به تدریج و با توجه به بودجه ای که در اختیار ما قرار گرفت تحت پوششی ها را گسترش دادیم به گونه‌ای که در حال حاضر۱۰۷ بیماری تحت پوشش این صندوق قرار گرفته البته صفر تا صد هزینه ها پرداخت نمی شود بلکه هزینه های کمرشکنی که بیماران از پس آن برنمی آیند و بسته به نوع بیماری پرداخت می شود و با توجه به میزان بودجه ای که در اختیارمان قرار می گیرد تحت پوششی ها را افزایش خواهیم داد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با یادآوری وجود ۴۰۰ بیماری نادر و خاص در کشور، گفت: تاکنون از این میزان توانستیم تنها ۱۰۷ مورد را تحت پوشش صندوق قرار دهیم و تقاضا داریم که بودجه صندوق افزایش یابد تا بتوان تعداد بیماری های تحت پوشش را افزایش داد.

وی با تاکید بر اینکه تمام مشکلات بیماران خاص و صعب العلاج را نمی توان از مسیر بیمه رفع کرد، ادامه داد: در گذشته مبالغی را به بیماران برای انجام خدماتی که ماهیت بیمه ای نداشتند پرداخت می کردیم اما با تاسیس صندوق، تمامی بودجه ها در آن متمرکز شدند بنابراین انجام این کار با مشکل مواجه شد و ضروری است علاوه بر تقویت بودجه صندوق در سال های آینده مبالغی در اختیار وزارت بهداشت و معاونت درمان برای انجام خدمات فوریتی قرار گیرد تا پرداخت از جیب بیمار به شدت کاهش پیدا یابد و حتی به صفر برسد.

کریمی در مورد اعلام نیازهای دارویی بیماران خاص و صعب العلاج، گفت: به طور معمول نیازها را سه ماه پیش از پایان سال و حتی ۲۰ تا ۳۰ درصد هم اضافه تر به منظور تامین ذخیره استراتژیک اعلام می کنیم و سازمان غذا و دارو هم برای تامین این داروها تلاش می کند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید