افزایش تعداد بانک‌های ارائه‌دهنده خدمت چک الکترونیکی چه اهمیتی دارد؟ - افق اقتصادی

افزایش تعداد بانک‌های ارائه‌دهنده خدمت چک الکترونیکی چه اهمیتی دارد؟ - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 257727 |
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲ |
102 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

کارشناس اقتصادی گفت: افزایش سرعت اضافه شدن تعداد بانک‌های ارائه دهنده خدمت چک الکترونیک با توجه به مزیت‌های این ابزار به نوعی یک الزام است.

افزایش تعداد بانک‌های ارائه‌دهنده خدمت چک الکترونیکی چه اهمیتی دارد؟

افزایش تعداد بانک‌های ارائه‌دهنده خدمت چک الکترونیکی چه اهمیتی دارد؟

امروزه جابجایی پول به صورت فیزیکی به پایین‌ترین شکل ممکن درآمده و همه چیز در فضای مجازی صورت می‌گیرد. حتی اسناد مالی نیز به فضای مجازی رفته و سیاستگذاری‌های کلان، برنامه ریزی‌های صورت گرفته و مقدمه چینی‌ها بیانگر آن است که اسناد مالی به ویژه چک، بزودی به فضای مجازی کوچ می‌کند.

آینده در اختیار بانک

روند رو به رشد شرایط نشان می‌دهد که در آینده نزدیک، همه چیز از طریق بانک صورت خواهد گرفت. خرید و فروش از بالاترین مقدار تا جزیی‌ترین عدد با دستگاه‌های کارتخوان صورت می‌گیرد. اگرچه دستگاه‌های کارتخوان به وسیله شرکت‌ها مدیریت می‌شود، اما این شرکت‌ها زیرمجموعه بانک‌ها هستند و مهمتر اینکه هر مبلغی دریافت کنند، به حساب بانک منتقل می‌شود. بنابر این بزودی بانک‌ها همه چیز را در اختیار می‌گیرند هر چند امروز نیز این مهم رقم خورده است.

تعامل با بنگاه‌های اقتصادی

یکی از مهمترین وظایف بانکها، تعامل و همکاری با بنگاه‌های اقتصادی است. بخش قابل توجهی از جابجایی پول در کشور، به وسیله بنگاه‌های اقتصادی انجام می‌شود که مسوولیت آن بر عهده بانکهاست. بنگاه‌های اقتصادی از خرید مواد اولیه تا ماشین آلات و از پرداخت حقوق کارکنان تا هزینه‌های جاری را با استفاده از نظام بانکی انجام می‌دهند. بنابر این بانک و بنگاه اقتصادی رابطه تنگاتنگی با یکدیگر دارند.

 

سیاوش غیبی‌پور کارشناس اقتصادی گفت: بنابر اعلام بانک مرکزی تاکنون ۱۲ بانک خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند و چندین بانک دیگر هم مطرح شده که در حال انجام تست‌های لازم جهت ارائه خدمت چک الکترونیکی هستند.

این کارشناس اقتصادی در ادامه اظهار کرد: چک الکترونیکی دارای مزایای مختلفی است این که مزایا سبب می‌شود این ابزار پرداختی از اهمیت دوچندان برخوردار شود از جمله مزایای چک الکترونیکی صرفه جویی در زمان و هزینه‌هاست چرا که دیگر افراد نیازی به مراجعه حضوری در این راستا نخواهند داشت.

او افزود: حذف امکان دخل و تصرف، حذف امکان سرقت و سوء استفاده، و از بین رفتن احتمال آسیب دیدگی و مفقودی از حمله دیگر مزایای چک الکترونیکی محسوب می‌شود؛ چک الکترونیکی که بنابر قانون باید طی سه سال آینده جای چک‌های کاغذی را بگیرد.

این کارشناس اقتصادی همچنین بیان کرد: باتوجه به مزایای مطرح شده و تاکیدات قانونی در رابطه با گستردگی چک الکترونیکی بنابر این لازم است این خدمت هر چه سریع‌تر در تمام بانک‌ها ارائه شود تا ضمن تکمیل این زنجیره مشتریان نیز از این خدمت بهره کامل را ببرند در کل بر اساس موارد مطرح شده است که می‌گویم افزایش سرعت اضافه شدن تعداد بانک‌های ارائه دهنده خدمت چک الکترونیک با توجه به مزیت‌های این ابزار به نوعی یک الزام است که باید بانک‌ها آن را به جد پیگیری کنند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید