بانک توسعه تعاون در توسعه کمی، گسترش اجتماعی و عمق‌بخشی اقتصادی تعاونی‌ها نقش ویژه‌ای دارد - افق اقتصادی

بانک توسعه تعاون در توسعه کمی، گسترش اجتماعی و عمق‌بخشی اقتصادی تعاونی‌ها نقش ویژه‌ای دارد - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 216748 |
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۴ |
107 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

دو عضو جدید هیات مدیره بانک توسعه تعاون با حضور حامد ویس کرمی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شدند.

بانک توسعه تعاون در توسعه کمی، گسترش اجتماعی و عمق‌بخشی اقتصادی تعاونی‌ها نقش ویژه‌ای دارد

بانک توسعه تعاون در توسعه کمی، گسترش اجتماعی و عمق‌بخشی اقتصادی تعاونی‌ها نقش ویژه‌ای دارد

ویس کرمی در این مراسم با تقدیر از حضور حماسی مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اعلام کرد: انتخابات از مسائل بسیار مهم و نماد حاکمیت مردم بر امور کشور است که باتدبیر رهبر معظم انقلاب و همراهی و حضور گسترده مردم شریف، بصیر و انقلابی ایران برگزار شد و به لطف خدا شکوه حضور و مشارکت مردم عزیز دوستان انقلاب را در سراسر دنیا شاد و چشم دشمنان را کور کرد.

وی با استناد به این حدیث از امام حسین علیه‌السلام که میفرمایند «نیاز مردم به شما از نعمت‌های خدا بر شما است؛ از این نعمت افسرده و بیزار نباشید» گفت: ما امروز در معرض مراجعه مردم و در موقعیت تصمیم گیری، خدمتگذاری و رفع نیاز مردم هستیم. بخش تعاون ظرفیت حل بخشی از مسائل و نیاز‌های اجتماعی و اقتصادی مردم را داراست و حرکت در مسیر توسعه بخش تعاون به توسعه اقتصادی کشور می‌انجامد. بخش تعاون بستر واقعی و موثری برای خدمت‌رسانی به مردم و کشور است و متولیان بخش تعاون باید قدر این نعمت را بدانند و از فرصت خدمت به درستی استفاده کنند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون ادامه داد: برای ارائه خدمات شایسته و درخور مردم باید رویکرد «تحول گرایانه» را محور فعالیت‌های بخش تعاون قرارداد.

وی افزود: مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور محترم بار‌ها بر مردمی سازی اقتصاد تاکید کرده‌اند و در شرایط فعلی بهترین ابزار مردمی سازی اقتصاد، تعاونی‌ها هستند.

ویس کرمی با اشاره به برنامه‌های تحولی و تاکید بر ارائه مدل‌های جدید تعاونی، روش‌های نوین جذب سرمایه و افزایش مشارکت مردم در بخش تعاون گفت: نگاه سه وجهی به توسعه تعاون، توسعه متوازن این بخش در ابعاد اقتصادی و اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
وی اظهار کرد: وجه اول یا ضلع اول مثلث توسعه بخش تعاون، توسعه کمی تعاونی هاست. وجه دوم، گسترش اجتماعی تعاونی هاست و خوشبختانه بستر فرهنگی و اجتماعی کشور برای گسترش اجتماعی و افزایش مشارکت مردم در بخش تعاون فراهم بوده و مردم به قالب تعاون برای انجام فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی باور دارند.

ویس کرمی افزود: وجه سوم توسعه‌بخش، توجه به عمق اقتصادی تعاونی هاست. قالب اجتماعی تعاونی، بستری برای انجام فعالیت‌های اقتصادی است لذا یک تعاونی بعنوان یک بنگاه اقتصادی باید دارای شاخص‌ها و مدل اقتصادی برای توسعه و اثربخشی فعالیتهایش باشد. از این‌رو تدوین اکو سیستم تعاون و تبیین جایگاه و نقش بازیگران عرصه تعاون از تامین مواد اولیه تا بازار مصرف از ضرورت‌های این بخش است؛ که خوشه سازی و ایجاد زنجیره‌های ارزش و … از نتایج آن خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به برخی از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های بخش تعاون در کشور افزود: سالانه یک میلیارد مسافر از طریق بخش تعاون در جاده‌های کشور جابجا می‌شوند، ۹۰ درصد فعالیت امور صید و صیادی،

۱۱/۵ درصد تولیدات انواع پروفیل و آهن، ۸ درصد کل تولیدات معادن کشور، ۶۵ درصد پرورش و تولید میگو، ۱۲/۵ درصد پرورش ماهی، ۲۲ درصد تولید گوشت مرغ، ۱۸ درصد تولید گوشت قرمز، ۱۹ درصد تولیدات باغی و… در بخش تعاون صورت می‌گیرد.
این صاحب‌نظر بخش تعاون با تأکید بر سهم قابل توجه بخش تعاون در تولید محصولات کشاورزی بیان کرد: مدل مردمی تعاونی بهترین مدل برای مدیریت آب و خاک زمین‌های زراعی است. وی با اشاره به امکان تشکیل تعاونی‌هایی برای مدیریت آب مورد نیاز زمین‌های زراعی و تعاونی‌هایی به منظور یکپارچه سازی زمین‌های زراعی، این امکان را ظرفیتی فراروی بخش کشاورزی برای افزایش تولید و بهروری بخش کشاورزی در واحد سطح دانست.

《 بانک توسعه تعاون عامل شتاب دهنده به توسعه سه وجهی بخش تعاون》

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی تاکید کرد که بانک توسعه تعاون نقش شتاب‌دهنده در توسعه سه وجهی بخش تعاون دارد. بانک توسعه تعاون در توسعه کمی تعاونی‌ها، گسترش اجتماعی و عمق اقتصادی تعاونی‌ها نقش ویژه دارد.

ویس کرمی ادامه داد: همدلی و هم‌افزایی در بانک توسعه تعاون و حمایت از تعاونی‌ها موجب تقویت تولید ملی در بخش تعاون می‌شود. نگاه تحول گرایانه در بانک توسعه تعاون به رشد تولید، کنترل تورم و بهبود وضعیت اقتصادی کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه بانک توسعه تعاون نهاد مالی تخصصی بخش تعاون است باید بر تقویت و ارتقای بانک در همه جهات تمرکز کنیم.

معاون امور تعاون وزارت تعاون با تقدیر از مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: مدیریت شایسته و انقلابی آقای شیخ حسینی موجب شده است بانک به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کند. پرداخت ۶۲ درصد تسهیلات از ابتدای تشکیل بانک توسعه تعاون تا به امروز در دوره فعالیت دولت سیزدهم نشان از همدلی و همراهی اعضای هیات مدیره و کارکنان بانک در همه سطوح دارد.

وی اعلام کرد: نباید به وضع موجود راضی باشیم چراکه ظرفیت‌های بی‌نظیری در بخش تعاون وجود دارد و در مدت باقی‌مانده از فعالیت دولت سیزدهم با نگاه تحولی می‌توان اقدامات زیادی انجام داد تا بانک توسعه تعاون به جایگاه شایسته خود در نظام بانکی کشور برسد.
ویس کرمی گفت: گزارش مدیرعامل در حوزه پرداخت تسهیلات تکلیفی و مصوبات سفر ریاست‌جمهور نشان می‌دهد که بانک توسعه تعاون یکی از بانک‌های پیشرو در این بخش‌ها است.

وی ضمن معارفه اعضای جدید هیات مدیره بانک ابراز امیدواری کرد: اضافه شدن آقایان رضایی و البرزی بعنوان دو عضو جدید هیات مدیره بانک توسعه تعاون به مثابه تزریق خون تازه و انرژی مضاعف، زمینه‌ساز رشد و تحول در بانک باشد.

ویس کرمی در پایان تاکید کرد: برای توسعه زیست‌بوم تعاون در اقتصاد ایران باید از تجربیات موفق دنیا نیز استفاده کرد و مدل‌هایی که نیاز به بومی‌سازی دارد را مطابق ضرورت‌های فرهنگی و اجتماعی کشور تغییر داد.

وی با اشاره به مدیریت مطلوب آقای شیخ حسینی ابراز امیدواری کرد در آینده شاهد موفقیت‌های بیشتری در بانک توسعه تعاون باشیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید