رکود دوباره به کارخانه‌های جهان رسید - افق اقتصادی

رکود دوباره به کارخانه‌های جهان رسید - افق اقتصادی
یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-05-04
کد خبر: 389355 |
تاریخ انتشار : ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۴:۳۰ |
4 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران؛ بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که فعالیت کارخانه‌ها در سطح جهانی در ماه آوریل کاهش یافته است؛ این نخستین کاهش در سال جاری است. افت سفارش‌های جدید، کاهش اشتغال و افزایش هزینه‌ها از جمله دلایل این رکود هستند. تحلیلگران، نگرانی‌ها درباره سیاست‌های تجاری آمریکا را عامل اصلی بی‌اعتمادی در بخش تولید می‌دانند. طبق گزارش […]

رکود دوباره به کارخانه‌های جهان رسید

به گزارش اکوایران؛ بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که فعالیت کارخانه‌ها در سطح جهانی در ماه آوریل کاهش یافته است؛ این نخستین کاهش در سال جاری است. افت سفارش‌های جدید، کاهش اشتغال و افزایش هزینه‌ها از جمله دلایل این رکود هستند. تحلیلگران، نگرانی‌ها درباره سیاست‌های تجاری آمریکا را عامل اصلی بی‌اعتمادی در بخش تولید می‌دانند.

طبق گزارش بلومبرگ، فعالیت تولیدی در سطح جهانی در ماه آپریل برای نخستین‌بار در سال جاری کاهش یافته است. این افت در پی کاهش سفارش‌ها و افت اشتغال رخ داده است.
شاخص جهانی تولید که توسط بانک جی‌پی‌مورگان منتشر می‌شود، از ۵۰.۳ در ماه قبل به ۴۹.۸ رسیده است. اعداد کمتر از ۵۰ نشان‌دهنده انقباض در این بخش هستند.
نااطمینانی درباره سیاست‌های تجاری و تعرفه‌ای ایالات متحده باعث شده تقاضا کاهش یابد و انتظارات کسب‌وکارها نسبت به آینده تضعیف شود.
شاخص تولید آینده‌نگر به پایین‌ترین سطح از اکتبر ۲۰۲۲ رسیده و از زمان انتخاب ترامپ در نوامبر، ۴.۵ واحد کاهش داشته است.
قیمت محصولات کارخانه‌ای در آوریل افزایش یافته و به بالاترین سطح از مارس ۲۰۲۳ رسیده است. قیمت مواد اولیه ثابت مانده، اما همچنان به‌طور میانگین بالاتر از دو سال گذشته است.
سفارش‌های جدید برای نخستین‌بار از دسامبر کاهش یافته‌اند و شاخص سفارش‌های صادراتی نیز ۲.۸ واحد افت کرده که بیشترین کاهش از مارس ۲۰۲۲ محسوب می‌شود. این کاهش با روند افت فعالیت‌های تولیدی در جهان مطابقت دارد. شاخص سفارش‌های صادراتی اکنون به ۴۷.۲ رسیده که پایین‌ترین رقم از آگوست ۲۰۲۳ است.
تولیدکنندگان در واکنش به تغییرات در شرایط عرضه و تقاضا در حال کاهش نیروی کار خود هستند. شاخص اشتغال در بخش تولید برای نهمین ماه متوالی کاهش یافته که طولانی‌ترین دوره کاهش از زمان شیوع کروناست.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید