ناوگان ایرانی به میدان آفریقا می‌آید؛ وعده دوبرابر کردن حمل کالا به قاره سیاه - افق اقتصادی

ناوگان ایرانی به میدان آفریقا می‌آید؛ وعده دوبرابر کردن حمل کالا به قاره سیاه - افق اقتصادی
سه شنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-29
کد خبر: 386580 |
تاریخ انتشار : ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳ |
0 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران، امیر بیات، معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران امروز -۷ اردیبهشت- در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، اظهار داشت: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین ناوگان کشتیرانی منطقه و هجدهمین ناوگان بزرگ کانتینری جهان آماده کمک به گسترش مبادلات تجاری ایران با کشورهای آفریقایی است. او تصریح کرد: […]

ناوگان ایرانی به میدان آفریقا می‌آید؛ وعده دوبرابر کردن حمل کالا به قاره سیاه

به گزارش اکوایران، امیر بیات، معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران امروز -۷ اردیبهشت- در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، اظهار داشت: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین ناوگان کشتیرانی منطقه و هجدهمین ناوگان بزرگ کانتینری جهان آماده کمک به گسترش مبادلات تجاری ایران با کشورهای آفریقایی است.

او تصریح کرد: گروه کشتیرانی در راستای توسعه فعالیت خود در این قاره، دفاتری را در سه بخش شمال، غرب و شرق آفریقا راه‌اندازی کرده است که در کشورهای لیبی، کنیا و سنگال مستقر هستند.

 به گزارش ایرنا از کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، بیات ادامه داد: دفتر لیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران حمل‌ونقل کالا از لیبی، مصر، الجزایر و تونس را پوشش می‌دهد و دفتر کنیا، حمل‌ونقل از این کشور، تانزانیا، زنگبار و سایر کشورهای همجوار را در دستور کار دارد، همچنین به تازگی فعالیت‌هایی را در سنگال آغاز کرده‌ایم که در مراحل ابتدایی خود است.

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، توسعه حمل‌ونقل کالا به آفریقا را محدود به مبادلات بین ایران و این قاره ندانست و افزود: گروه کشتیرانی این امکان را دارد که کالا را از شمالی‌ترین و جنوبی‌ترین نقطه در چین و همچنین کشورهای مالزی، سریلانکا، تایلند و شرق و غرب هند به و از این قاره حمل کند.

وی خاطرنشان کرد: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران این توانایی را دارد که از طریق کریدور شمال- جنوب بازار آفریقا را به بازار کشورهای روسیه و حوزه CIS متصل کند.

بیات اضافه‌کرد: با توجه به امکانات حمل‌ونقل چندوجهی که در اختیار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است، می‌توانیم با استفاده از یک‌هزار و ۶۰۰ دستگاه انواع واگن و ۱۵۰ دستگاه کامیون کشنده کالاها را در مسیر یاد شده جابه‌جا کنیم.

وی تصریح کرد: گروه کشتیرانی بزرگترین ناوگان تجاری دریای خزر را در اختیار دارد، همزمان مالکیت بندر سالیانکای روسیه در شمال دریای خزر متعلق به گروه کشتیرانی است و با استفاده از چنین امکانات و زیرساخت وسیعی آماده هستیم که حمل‌ونقل کالا به/از قاره آفریقا را نسبت به سال گذشته تا دو برابر افزایش دهیم.

به گفته معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، این گروه موفق شد در سال ۱۴۰۳ با حمل‌ونقل ۹۰۰ هزار TEU کانتینر رکورد حمل کانتینری خود را بشکند که از این رقم ۳۲ هزار TEU کانتینر در مسیرهای قاره آفریقا جابه‌جا شدند.

او در پایان اظهارات خود از اجرای تخفیف‌های ویژه در مسیر آفریقا از سوی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای بازرگانان و صاحبان کالا خبر داد و گفت: آماده هستیم همه امکانات چندوجهی گروه کشتیرانی را در راستای توسعه مراودات اقتصادی ایران و آفریقا در اختیار فعالان اقتصادی قرار دهیم.

خبر مرتبط

تأکید ایران و زیمبابوه بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و فناوری در اجلاس تهران

اکوایران: مسعود پزشکیان در حاشیه سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا با کنستانتین چیونگا، معاون رئیس‌جمهور زیمبابوه، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، صبح امروز یکشنبه در محل سال اجلاس سران کشورهای اسلامی و با حضور رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس ستاد توسعه تجارت با آفریقا، معاون رئیس‌جمهور زیمبابوه و جمعی از مسئولان و تجار ایرانی و آفریقایی برگزار شد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید