به گزارش اکوایران؛ در هفتههای اخیر بازار با کمبود روغن، برنج ایرانی، گوشت و برخی دیگر از کالاهای اساسی روبرو بوده، مشکلی که حال به شکر رسیده است. بررسیها نشان میدهد یکی از دلایل رسوب کالا در انبارها میتواند ناشی از احتکار توسط برخی افراد یا شرکتها با هدف افزایش قیمت در آینده باشد. این […]
به گزارش اکوایران؛ در هفتههای اخیر بازار با کمبود روغن، برنج ایرانی، گوشت و برخی دیگر از کالاهای اساسی روبرو بوده، مشکلی که حال به شکر رسیده است. بررسیها نشان میدهد یکی از دلایل رسوب کالا در انبارها میتواند ناشی از احتکار توسط برخی افراد یا شرکتها با هدف افزایش قیمت در آینده باشد. این موضوع در مورد کالاهای اساسی مانند شکر سابقه داشته و باعث کمبودهای مصنوعی در بازار شده است.
در این خصوص معاون وزیر جهادکشاورزی به این نکته اشاره میکند که از سال گذشته مقادیری شکر تولید داخل در انبارهای کارخانههای نیشکری و چغندری ذخیره شده است. در حال حاضر، با ورود شکرهای جدید به بازار، با مشکل قیمتگذاری این شکرهای رسوب کرده مواجه هستیم. اکبر فتحی در خصوص مشکل به وجود آمده و راهکارهای در نظر گرفته شده در این زمینه به این نکته اشاره کرد که با توجه به قیمتگذاری جدید شکر، دو راهکار برای تعیین تکلیف شکر تولید سال گذشته در دست بررسی و برنامهریزی است.
فتحی در حاشیه ششمین نشست کارگروه تنظیم بازار کالاهای کشاورزی به این نکته نیز اشاره کرد که یک راهکار این است که شکرهای موجود در انبارها توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران خریداری و براساس سیاستهای این شرکت ذخیرهسازی شود و یا با قیمت مصوب به بازار عرضه شود.
فتحی ادامه داد: راهکار دوم این است که از شکر موجودی انبارها فهرستبرداری کنیم و کارخانهها پس از فروش با قیمت جدید، مابهالتفاوت آن را به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان پرداخت کنند.