مقایسه درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در جهان/ میزان درآمد ۱۰ درصد ثروتمندان آمریکایی چقدر است؟ - افق اقتصادی

مقایسه درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در جهان/ میزان درآمد 10 درصد ثروتمندان آمریکایی چقدر است؟ - افق اقتصادی
شنبه, ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-19
کد خبر: 382933 |
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۱ |
0 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران، روش‌های زیادی برای مقایسه اقتصادی بین کشورها وجود دارد اما هر کدام از این روش‌ها دارای کاستی‌هایی هستند، از جمله اینکه تولید ناخالص داخلی جمعیت را نادیده می‌گیرند. وب سایت ویژوال کپیتالیست، در گزارشی، میانگین درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد برخی از کشورهای جهان را بر مبنای دلار و همچنین بر […]

مقایسه درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در جهان/ میزان درآمد ۱۰ درصد ثروتمندان آمریکایی چقدر است؟

به گزارش اکوایران، روش‌های زیادی برای مقایسه اقتصادی بین کشورها وجود دارد اما هر کدام از این روش‌ها دارای کاستی‌هایی هستند، از جمله اینکه تولید ناخالص داخلی جمعیت را نادیده می‌گیرند. وب سایت ویژوال کپیتالیست، در گزارشی، میانگین درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد برخی از کشورهای جهان را بر مبنای دلار و همچنین بر اساس برابری قدرت خرید، تهیه کرده است. سرانه درآمد در همه افراد (کودکان و بازنشستگان) به‌طور متوسط ‌محاسبه شده است، از این رو، در عمل، بزرگسالان شاغل احتمالا دو برابر رقم ذکر شده، برای حمایت از خانواده خود درآمد دارند.

درآمد ۱۰ درصد ثروتمندان آمریکایی

۱۰ درصد ثروتمندترین افراد آمریکایی، به‌ طور متوسط ‌درآمد روزانه بیشتری (۱۵۶ دلار برای هر نفر) نسبت به گروه‌های مشابه در سراسر جهان دارند. آنان همچنین تقریبا هفت برابر از ۱۰ درصد طبقه پایین آمریکایی‌ها، درآمد دارند.  با این حال، ۱۰ درصد طبقه پایین درآمد در آمریکا، از ۱۰ درصد برتر در بسیاری از کشورها از جمله اندونزی، مصر و هند، درآمد بیشتری دارند. البته ۱۰ درصد ثروتمندترین افراد در لوکزامبورگ، از آمریکایی‌ها درآمد بیشتری دارند و تنها کشوری محسوب می‌شود که چنین آماری دارد.  ۱۰ درصد برتر در آمریکا، حدود ۳۴ میلیون نفر، در مقایسه با ۱۴۰ میلیون نفر در هند و چین است.

بر اساس گزارش ایسنا، گزارش ویژوال کپیتالیست به خوبی نشان می‌دهد که چگونه درآمد و مصرف به‌ طور کلی در کشورهای غربی و صنعتی بالاتر است. اگرچه داده‌ها برای برابری قدرت خرید تنظیم می‌شوند، اما این روش همچنان محدودیت‌هایی دارد. یکی از مسائل کلیدی این است که سبد استاندارد کالاهایی که به‌عنوان خط پایه استفاده می‌شود، ممکن است شامل مواردی باشد که مردم در برخی کشورها به آن‌ها نیاز ندارند، نمی‌خرند یا در اولویت‌ خریدشان نیست.

به گزارش اکوایران، نشریه فوربز در گزارشی دیدگاه ثروتمندان خودساخته درباره پول را به‌عنوان یکی از عوامل مهم موفقیت آنها معرفی می‌کند و می‌نویسد: ثروتمندان خودساخته تفکر متفاوتی درباره پول دارند؛ آنها به پول به عنوان ابزاری برای ایجاد فرصت نگاه می‌کنند، نه چیزی که باید دنبالش رفت یا از آن ترسید. ذهنیت‌ها و عادات منحصربه فرد به آنها اجازه می‌دهد ریسک‌های حساب شده‌ای انجام دهند، جریان‌های درآمدی متعددی بسازند و بر ایجاد ثروت بلندمدت تمرکز کنند. آنها به یادگیری مستمر، سرمای‌گذاری در رشد فردی و مالی و منظم ماندن در رویکردشان اولویت می‌دهند. و اینها استعدادهایی نیستند که با آن به دنیا آمده باشند، بلکه مهارت‌ها و اعتقاداتی است که در طول زمان پرورش می‌دهند.

خبر خوب این است که افراد دیگر هم می‌توانند آنها را یاد بگیرند و استفاده کنید، و طرز فکرشان را درباره پول تغییر دهند تا راهشان برای موفقیت مالی هموار شود.

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید