قزاقستان به تجار ایران پشت نکرد - افق اقتصادی

قزاقستان به تجار ایران پشت نکرد - افق اقتصادی
چهارشنبه, ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-04-09
کد خبر: 377118 |
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۴:۳۳ |
15 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران؛ از نگاه همسایگان تحریم‌ها ایران و عدم پیوستن ایران به گروه ویژه اقدام مالی (FATF)  چه اثری بر تبادلات دو کشور می‌گذارد؟ مالیکا آرمند، سخنگوی یک شرکت حمل و نقل قزاقستانی در گفت‌وگو با «اکوایران» در پاسخ به این پرسش می‌گوید که اگرچه قزاقستان به FATF پیوسته و تعاملات گسترده‌ای با سایر کشورهای عضو این نهاد […]

قزاقستان به تجار ایران پشت نکرد

به گزارش اکوایران؛ از نگاه همسایگان تحریم‌ها ایران و عدم پیوستن ایران به گروه ویژه اقدام مالی (FATF)  چه اثری بر تبادلات دو کشور می‌گذارد؟ مالیکا آرمند، سخنگوی یک شرکت حمل و نقل قزاقستانی در گفت‌وگو با «اکوایران» در پاسخ به این پرسش می‌گوید که اگرچه قزاقستان به FATF پیوسته و تعاملات گسترده‌ای با سایر کشورهای عضو این نهاد دارد، اما معتقد است تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران و قرار داشتن این کشور در لیست گروه ویژه اقدام مالی، مانع جدی برای تجارت میان ایران و قزاقستان ایجاد نکرده است.

او ادامه می‌دهد که ایران کشوری ثروتمند و تولیدکننده است، در حالی که قزاقستان عمدتاً واردکننده محسوب می‌شود و باید نیازهای خود را از کشورهای اطراف تأمین کند. به گفته او، قزاقستان محصولات موردنیاز خود را از کشورهای مختلف، از جمله ایران، روسیه، ترکیه و آذربایجان تأمین می‌کند. به همین دلیل، اگرچه مبادلات بانکی مستقیمی با ایران ندارد، اما در تلاش است تا روش‌های مناسبی برای تسهیل پرداخت‌ها در تجارت با تهران پیدا کند.

آرمند با تأکید بر سیاست بی‌طرفی قزاقستان در روابط اقتصادی می‌گوید که قزاقستان کشوری بی‌طرف است و با همه کشورها همکاری می‌کند. او توضیح می‌دهد که این کشور به دنبال توسعه روابط تجاری با تمام کشورهاست و به همین دلیل، در نمایشگاه‌های مختلف از فرصت‌های جدید استفاده می‌کند. در همین راستا، در نمایشگاه اردیبهشت‌ماه ایران نیز شرکت خواهد کرد.

او اضافه می‌کند که شرکت‌های ایرانی تلاش دارند با دعوت از تجار قزاقستانی به ایران، زمینه توسعه همکاری‌های اقتصادی را بیش از پیش فراهم کنند. به گفته او، هزینه‌های مربوط به این نمایشگاه در ایران پوشش داده می‌شود و تجار قزاقستانی تنها باید برای حضور در این رویداد برنامه‌ریزی کنند.

آرمند درباره شرکای تجاری قزاقستان توضیح می‌دهد که این کشور بیشترین تمرکز تجاری خود را بر کشورهای چین، هند، روسیه، ترکیه و آذربایجان قرار داده است. با این حال، ایران نیز جایگاه مهمی در این میان دارد و باوجود چالش‌های اقتصادی، همچنان ظرفیت بالایی برای افزایش سطح تبادلات تجاری با قزاقستان دارد.

او همچنین اشاره می‌کند که نوع کالا و روش انتقال آن، نقش تعیین‌کننده‌ای در تجارت بین ایران و قزاقستان دارد و برخی موانع لجستیکی ممکن است روند حمل‌ونقل را تحت تأثیر قرار دهند. با این‌حال، راهکارهایی برای تسهیل این فرآیند در نظر گرفته شده است و تجار دو کشور به دنبال یافتن روش‌های جایگزین برای تسویه‌حساب‌های مالی هستند.

آرمند در ادامه بر لزوم تقویت همکاری‌های تجاری میان دو کشور تأکید کرده و می‌گوید که قزاقستان تلاش می‌کند ارتباطات تجاری خود را با ایران گسترش دهد و موانع احتمالی را کاهش دهد تا تجارت بین ایران و قزاقستان بیش از پیش رونق بگیرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید