به گزارش اکوایران؛ براساس گزارش شامخ جهانی بخش صنعت ( PMI)، شاخص شامخ بخش صنعت در ماه فوریه از مرز رونق و رکود عبور کرد و به بالاترین سطح ۸ ماهه خود رسید و با این شرایط رونق نسبی به بنگاههای صنعتی در دنیا بازگشت، عدد شامخ بخش صنعت در ژانویه ۵۰.۱ ثبت شده بود […]
به گزارش اکوایران؛ براساس گزارش شامخ جهانی بخش صنعت ( PMI)، شاخص شامخ بخش صنعت در ماه فوریه از مرز رونق و رکود عبور کرد و به بالاترین سطح ۸ ماهه خود رسید و با این شرایط رونق نسبی به بنگاههای صنعتی در دنیا بازگشت، عدد شامخ بخش صنعت در ژانویه ۵۰.۱ ثبت شده بود که با این شرایط میتوان گفت در فوریه عدد این شاخص رشدی ۵ واحدی داشته است.
در بررسی شاخص مدیران خرید، اگر عدد شاخص بیش از ۵۰ باشد، نشاندهنده این است که اقتصاد از رکود خارج شده، اما اگر عدد شاخص زیر عدد ۵۰ باشد به معنی قرار گرفتن اقتصاد در مسیر انقباض و رکود است که با توجه به عدد به دست آمده در ماه گذشته میلادی میتوان گفت صنعت جهان از رکود خارج شده است.
براساس گزارش شاخص مدیران خرید که از سوی اتاق بازرگانی ایران منتشر شده است، رشد تولید جهانی با تقویت رشد تولید و سفارشات جدید سرعت بیشتری پیدا کرد، از سوی دیگر ارزیابیها نشان میدهد خوشبینی کسبوکارها به بالاترین حد خود در نه ماه گذشته رسیده و از طرفی قیمت نهادهها و تورم قیمت فروش شتاب گرفته است.
با به توجه گزارش منتشر شده این پرسش مطرح میشود که کدام کشورها بیشترین اثرگذاری را در شاخص مدیران خرید بخش صنعت رقم زدهاند؟ ارزیابیها نشان میدهد شاخص مقدار تولید در ماه فوریه «هند»، «اندونزی»، «برزیل» و «ایالات متحده» بالاترین شاخص PMI را ثبت کردهاند و شاخصPMI چین هم بهبود یافته است، روند بهبود در این کشورها در حالی ثبت شده که کاهشهایی در «منطقه یورو»، «ژاپن» و «بریتانیا» گزارش شده است.