تغییر رویکرد دولت در قبال واردات لوازم خانگی - افق اقتصادی

تغییر رویکرد دولت در قبال واردات لوازم خانگی - افق اقتصادی
چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-02-05
کد خبر: 353996 |
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۳:۳۱ |
4 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران؛ واردات لوازم خانگی از سال ۱۳۹۷ ممنوع شد و متقاضیان این دسته از  کالاهای خارجی به بازار قاچاق روی آورند و بازار قاچاق این دسته از لوازم داغ شد. براساس مصوبه اولیه شورای هماهنگی سران سه قوه در سال ۱۳۹۷ و تمدید آن، ممنوعیت واردات لوازم خانگی تا پایان سال ۱۴۰۰ ادامه […]

تغییر رویکرد دولت در قبال واردات لوازم خانگی

به گزارش اکوایران؛ واردات لوازم خانگی از سال ۱۳۹۷ ممنوع شد و متقاضیان این دسته از  کالاهای خارجی به بازار قاچاق روی آورند و بازار قاچاق این دسته از لوازم داغ شد. براساس مصوبه اولیه شورای هماهنگی سران سه قوه در سال ۱۳۹۷ و تمدید آن، ممنوعیت واردات لوازم خانگی تا پایان سال ۱۴۰۰ ادامه داشت و پس از آن این تصمیم به صورت سالانه تمدید شد، تا چندی پیش که وزیر صنعت، معدن و تجارت مخالفت خود را با ممنوعیت واردات لوازم خانگی اعلام کرد.

حال ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در نشست خبری با بیان اینکه در طی دهه گذشته فناوری های بومی لوازم خانگی در کشورمان ارتقا پیدا کرده است گفت: به همین دلیل مخالف واردات لوازم خانگی به کشور نیستیم.

خبر مرتبط

پیشنهاد بخش خصوصی؛ آزادسازی پلکانی لوازم خانگی

اکوایران: آیا لغو ممنوعیت واردات لوازم خانگی، پس از سال‌ها محدودیت، می‌تواند به بهبود کیفیت و کاهش قیمت این محصولات منجر شود و راهکار رقابتی‌شدن تولید وقتی ممنوعیت واردات برداشته می‌شود، چیست؟

به گفته معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال جاری تولید لوازم خانگی بیش از ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرد و ما در حال رسیدن به تکنولوژی ها و فناوری های بومی در حوزه لوازم خانگی هستیم؛ این صنعت طی یک دهه گذشته در کشورمان ارتقا پیدا کرده است.

شیخ خاطر نشان کرد: سیاست ما در وزارت صمت، رقابت پذیرتر کردن کالاهای ایرانی با رقبای خود در عرصه بین المللی است در همین راستا ممنوعیت واردات کالا معنا ندارد. اکنون عمده قطعات لوازم خانگی وارداتی اما در کنار آن فناوری ها نیز وارد کشورمان می شود. سیاست ما افزایش مقیاس تولید است ضمن اینکه واحدهای خرد برای برندسازی نیاز به تقویت بیشتری دارند.

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید