درخواست رییس اتاق از عارف؛ لزوم بازنگری در ساختار تصمیم‌گیری ستاد تنظیم بازار - افق اقتصادی

درخواست رییس اتاق از عارف؛ لزوم بازنگری در ساختار تصمیم‌گیری ستاد تنظیم بازار - افق اقتصادی
چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-15
کد خبر: 344525 |
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۳:۳۲ |
5 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران؛ در بخشی از نامه صمد حسن‌زاده به محمدرضا عارف به این نکته اشاره شده که علی‌رغم تاکید ریاست‌جمهوری بر ضرورت مشارکت بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌های حوزه تنظیم بازار، متاسفانه نمایندگان اتاق‌های سه گانه هنوز نتوانسته‌اند به اندازه کافی در جلسات ستاد تنظیم بازار حضور فعال داشته باشند. رئیس اتاق ایران در این […]

درخواست رییس اتاق از عارف؛ لزوم بازنگری در ساختار تصمیم‌گیری ستاد تنظیم بازار

به گزارش اکوایران؛ در بخشی از نامه صمد حسن‌زاده به محمدرضا عارف به این نکته اشاره شده که علی‌رغم تاکید ریاست‌جمهوری بر ضرورت مشارکت بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌های حوزه تنظیم بازار، متاسفانه نمایندگان اتاق‌های سه گانه هنوز نتوانسته‌اند به اندازه کافی در جلسات ستاد تنظیم بازار حضور فعال داشته باشند.

رئیس اتاق ایران در این نامه تاکید کرده: با توجه به تاکید رئیس‌جمهوری بر استفاده مناسب از ظرفیت‌های اتاق‌های سه گانه و به استناد مواد ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و بند (۲۳) سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بر شفاف‌سازی و روان‌سازی نظام توزیع و روزآمدسازی شیوه‌های نظارت بر بازار است، ضروری است اقداماتی جهت آسیب‌شناسی وضعیت موجود و ایجاد زمینه افزایش استفاده از طرح‌ها و مشارکت بخش‌های خصوصی و تعاونی در فرایندهای تصمیم‌گیری و تصمیم سازی ستاد تنظیم بازار انجام شود.

به‌گفته رئیس اتاق ایران توجه به نظرات تخصصی بخش خصوصی، می‌تواند از صدور بخشنامه‌ها و قوانین مزاحم و بعضا متناقض جلوگیری کند.

موضوع درخواست ارائه اساسنامه ستاد تنظیم بازار و مشارکت بخش خصوصی در نشست‌های این ستاد، در جلسات متعددی در نشست شورای راهبری بهبود محیط کسب‌وکار بررسی شده بود.

در این نامه به این نکته نیز تاکید شده است که از آنجا که ستاد تنظیم بازار مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران ۳ قوا است و با عنایت به موقتی بودن مصوبات این شورا، دستور فرمایید در صورت داشتن جایگاه حقوقی و نافذ بودن تصمیمات این ستاد، ترتیبی اتخاذ شود تا در راستای اثربخشی بیشتر تصمیمات متخذه، از نمایندگان اتاق‌های سه گانه برای حضور در جلسات و تصمیم گیری‌های این نهاد، دعوت بعمل آید.

بدیهی است استماع نظرات تخصصی این مجموعه‌ها، می‌تواند منجر به جلوگیری از صدور بخشنامه‌ها و قوانین مزاحم و بعضا متناقض شده و ضمن رعایت تنظیم بازار، مانع از بروز خسارت به بخش‌های تولید و صادرات در کشور شود.

رونوشت این نامه به محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهوری، حسین فرهیدزاده، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران و قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران ارسال شده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید