بازدهی بورس در آذرماه؛ صندوق‌های سهامی با ۲۰ درصد سود پیشتاز - افق اقتصادی

بازدهی بورس در آذرماه؛ صندوق‌های سهامی با ۲۰ درصد سود پیشتاز - افق اقتصادی
سه شنبه, ۴ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-12-24
کد خبر: 335437 |
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳ |
0 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران، طبق داده‌های آماری منتشر شده از عملکرد بازارهای دارایی در آذرماه امسال، سرمایه‌گذاران در پنج ابزار مالی بورسی، شامل صندوق‌های سهامی، بازار سهام، صندوق‌های اهرمی، صندوق در صندوق‌ها و صندوق‌های طلا، با کسب بازدهی بین ۱۳.۹ تا ۱۹.۹ درصد، بهترین عملکرد را در آخرین ماه فصل پاییز داشته‌اند. صندوق‌های سهامی؛ پیشتاز بازار […]

بازدهی بورس در آذرماه؛ صندوق‌های سهامی با ۲۰ درصد سود پیشتاز

به گزارش اکوایران، طبق داده‌های آماری منتشر شده از عملکرد بازارهای دارایی در آذرماه امسال، سرمایه‌گذاران در پنج ابزار مالی بورسی، شامل صندوق‌های سهامی، بازار سهام، صندوق‌های اهرمی، صندوق در صندوق‌ها و صندوق‌های طلا، با کسب بازدهی بین ۱۳.۹ تا ۱۹.۹ درصد، بهترین عملکرد را در آخرین ماه فصل پاییز داشته‌اند.

صندوق‌های سهامی؛ پیشتاز بازار دارایی‌ها

داده‌های اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک و مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس نشان می‌دهد که در آذرماه، بازده انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری به‌طور کلی صعودی بوده است. صندوق‌های سهامی با کسب حدود ۲۰ درصد بازده، بیشترین سود ماهانه را در میان ابزارهای بورسی و غیربورسی به سرمایه‌گذاران خود ارائه داده‌اند.

در همین ماه، بازده بازار سهام نیز به ۱۷.۷۸ درصد رسید که این میزان، میانگین بازده سرمایه‌گذاری در بازار سهام را در جایگاه دوم قرار داد. به‌این‌ترتیب، سهامداران در آذرماه در رده دوم برندگان بازار قرار گرفتند.

پس از صندوق‌های سهامی و بازار سهام، به ترتیب، صندوق‌های اهرمی با حدود ۱۷ درصد، صندوق در صندوق‌ها با ۱۵ درصد و صندوق‌های طلا با ۱۴ درصد بازده، بالاترین سود را در میان بازارهای دارایی برای سرمایه‌گذاران خود به ارمغان آوردند.

عملکرد دلار و طلا؛ ضعیف‌تر از بازار بورس؟

بنا به گزارش تسنیم، با وجود رشد نرخ دلار در بازار آزاد به میزان ۱۱.۳۵ درصد، سرمایه‌گذاران در این بازار نتوانستند به اندازه پنج ابزار بورسی سود ببرند. در این مدت، بازده صندوق‌های مختلط بورسی نیز ۸.۵ درصد برآورد شد.

در حوزه طلا، علی‌رغم افزایش ۸.۳۶ درصدی نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار، سرمایه‌گذاران این بازار نتوانستند رتبه‌ای بالاتر از هشتم را در جدول بازده بازارهای دارایی کسب کنند. همچنین با وجود رشد ۶.۶۴ درصدی نرخ سکه تمام بهار آزادی، این بازار در رتبه نهم قرار گرفت.

بازده بازار ارزهای دیجیتال نیز ۵.۹۷ درصد گزارش شد. در این دوره، بازده صندوق‌های درآمد ثابت و زعفران نیز به ترتیب ۲.۲ و ۱.۶ درصد برآورد شد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید