به گزارش اکوایران، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل شورای مشاوران اصلاح نظام بنگاهداری این وزارتخانه خبر داد. او گفت: در حال حاضر ۶۹۹ بنگاه اقتصادی تحت مدیریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارند که شامل صندوقهای بازنشستگی، تأمین اجتماعی، روستائیان و عشایر و همچنین بانک رفاه میشود. از […]
به گزارش اکوایران، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل شورای مشاوران اصلاح نظام بنگاهداری این وزارتخانه خبر داد.
او گفت: در حال حاضر ۶۹۹ بنگاه اقتصادی تحت مدیریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارند که شامل صندوقهای بازنشستگی، تأمین اجتماعی، روستائیان و عشایر و همچنین بانک رفاه میشود. از این تعداد، ۶۲ درصد از بنگاهها بهصورت کنترلی اداره میشوند؛ از مجموع ۴۱۳ بنگاه زیرمجموعه تأمین اجتماعی، ۱۸ درصد آنها دارای مدیریت مستقیم با حداقل یک صندلی هیات مدیره هستند.
به گزارش تسنیم، میدری با اشاره به ضرورت اصلاح این نظام بنگاهداری، گفت: «این بنگاهها در حوزههای مختلفی چون فولاد، معدن، سیمان، دارو، نفتکش، حمل و نقل، خودرو و پتروشیمی قرار دارند و نیازمند بازنگری و اصلاح در جهت خدمت به جامعه هدف وزارتخانه، شامل بازنشستگان و مستمریبگیران هستند.»
او در ادامه به برنامههای خود برای تقویت هلدینگهای اقتصادی اشاره کرد و مثال زد: هلدینگ تیپیکو (دارویی تامین) را میخواهیم و تقویت میکنیم؛ اما هلدینگ لبنی (صنایع شیر پگاه) را میدهیم و به جایش صنعتی میگیریم که مورد نیاز جامعه هدف ما شامل بازنشسته و مستمری بگیر و کارگر باشد.
میدری گفت: برای تحقق این اهداف، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی احکام جداگانهای، اعضای شورای مشاوران اصلاح نظام بنگاهداری وزارتخانه را منصوب کرد.
طبق این گزارش، اعضای این شورا شامل فرهاد رهبر (استاد اقتصاد دانشگاه تهران)، مجتبی لشکربلوکی (مشاور ارشد استراتژی و سرمایهگذاری اقتصادی)، احمد فیاضبخش (دانشآموخته مهندسی صنایع و مدیرعامل اسبق شستا) و علی آذربادگان (مدیرعامل اسبق شستا) هستند.
میدری در احکام انتصاب اعضای شورا آورده است: «داراییهای شرکتهای وابسته به صندوقهای بازنشستگی امانتی بیننسلی است که باید به بهترین شکل ممکن برای رفاه کارگران و بیمهشدگان ارتقاء یابد. این مهم تنها با مشارکت شخصیتهای توانمند و متخصص که در طول حرفه خود نشان دادهاند، قابل تحقق است».