پتانسیل‌های مغفول مانده، توسعه تجاری ایران و ویتنام - افق اقتصادی

پتانسیل‌های مغفول مانده، توسعه تجاری ایران و ویتنام - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۶ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-26
کد خبر: 329248 |
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۳ |
34 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران؛ ویتنـام یکـی از تجربه‌هـای موفق توسـعە اقتصـادی از طریـق گسـترش تجـارت و ادغـام در زنجیـره ارزش جهانـی بـه شـمار مـی‌رود. کشـوری که طـی چهـار دهـه موفـق شـد از یـک کشـور فقیـر که در حاشـیه تجـارت جهانـی قرار داشت، بـه کشـوری بـا درآمـد بـالای متوسـط جهانـی تبدیـل شـود و موافقتنامه‌هــای تجــاری مختلفــی بــا […]

پتانسیل‌های مغفول مانده، توسعه تجاری ایران و ویتنام

به گزارش اکوایران؛ ویتنـام یکـی از تجربه‌هـای موفق توسـعە اقتصـادی از طریـق گسـترش تجـارت و ادغـام در زنجیـره ارزش جهانـی بـه شـمار مـی‌رود. کشـوری که طـی چهـار دهـه موفـق شـد از یـک کشـور فقیـر که در حاشـیه تجـارت جهانـی قرار داشت، بـه کشـوری بـا درآمـد بـالای متوسـط جهانـی تبدیـل شـود و موافقتنامه‌هــای تجــاری مختلفــی بــا ســایر کشــورها و مناطــق امضا کند.

با توجه به پتانسیل‌هایی که در این کشور وجود دارد ایران سعی دارد تا مناسبات اقتصادی خود را با این کشور آسیای جنوب شرقی علاوه بر دیپلماتیک به لحاظ تجاری هم تقویت کند.

به همین منظور هیاتی از تجار ایرانی در همایش تجاری ایران و ویتنام که در هانوی برگزار شد حضور پیدا کردند و در این نشست دو طرف بر سرمایه‌گذاری‌های مشترک میان دو کشور به عنوان راهی برای توسعه روابط تجاری تأکید کردند.

در جریان سفر هیات تجاری ایران به ویتنام، قدیر قیافه نایب‌رئیس اتاق ایران، به روابط اقتصادی دو کشور اشاره کرد و گفت: حجم مراودات تجاری ایران و ویتنام در سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیون دلار بوده است که با توجه به ظرفیت‌های موجود، این رقم می‌تواند افزایش چشمگیری داشته باشد.

به گفته نایب‌رئیس اتاق ایران، سیاست‌گذاری دولت ایران برای ارتقای سطح مراودات تجاری با ویتنام تا سقف دو میلیارد دلار در سال‌های آینده است که بخش عمده‌ای از آن می‌تواند از طریق صادرات انرژی ارزان، فولاد، محصولات پتروشیمی و خشکبار تحقق یابد.

ویتنام بازار رو به رشد

در این نشست مصطفی موسوی، رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام، نیز گفت: ویتنام با جمعیتی بالغ بر ۱۰۰ میلیون نفر، بازاری مهم و رو به رشد است. ایران می‌تواند در حوزه‌هایی نظیر محصولات کشاورزی، داروهای خاص، و صنایع آبزی‌پروری سهم بیشتری از این بازار را کسب کند.

به گفته رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام، افزایش همکاری‌ها در زمینه حضور در نمایشگاه‌های دو کشور و سرمایه‌گذاری مشترک از اولویت‌های ما برای توسعه این روابط است.

موسوی افزود: تبادل هیات‌های تجاری، مشارکت در نمایشگاه‌های اقتصادی دو کشور، رفع موانع صادرات محصولات کشاورزی ایران به ویتنام، همکاری فنی و علمی، سرمایه‌گذاری مشترک و تلاش برای رفع مشکلات بیماری‌های آبزی‌پروری از طریق همکاری‌های دامپزشکی از عمده ظرفیت‌های همکاری ایران و ویتنام است.

 در حاشیه این همایش، یک یادداشت تفاهم میان اتاق مشترک ایران و ویتنام و شورای بازرگانان ویتنام و ایران منعقد شد که زمینه‌ساز تعمیق روابط اقتصادی دو کشور خواهد بود.

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید