نفود روان‌شناسی در قلب اقتصاد - افق اقتصادی

نفود روان‌شناسی در قلب اقتصاد - افق اقتصادی
دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-25
کد خبر: 322198 |
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۰ |
0 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

جایزه نوبل علم اقتصاد در سال ۲۰۰۲ به اقتصاددانان نرسید، یک روان‌شناس این جایزه را به خانه برد. دنیل کانِمَن، استاد دانشگاه پرینستون، به دلیل پل زدن میان علم روان‌شناسی و اقتصاد از سوی آکادمی نوبل شایسته دریافت نوبل علم اقتصاد شناخته شد.

نفود روان‌شناسی در قلب اقتصاد

کانِمَن کتاب معروف و پرفروشی با عنوان «اندیشیدن، سریع و آهسته» دارد که با چند ترجمه متفاوت در دسترس فارسی‌زبانان قرار دارد، این کتاب شامل ایده‌های اصلی و دستاوردهای مهم علمی او و همکارانش است.

او در این کتاب به بررسی دو سیستم تفکر انسان می‌پردازد: سیستم سریع و شهودی و سیستم کند و منطقی. کتاب اندیشیدن، سریع و آهسته تأثیر زیادی بر درک ما از رفتار انسانی و تصمیم‌گیری‌ها داشته است.

در میزگردی که به همت هفته‌نامه تجارت فردا در اکوایران برگزار شد، محمد طبیبیان و فرهاد نیلی دو اقتصاددانان کشور به این سئوال پاسخ داده اند:آموزه‌های کانمن چه نقشی در زندگی، جامعه و سیاست‌گذاری‌های اقتصادی دارند؟ میزگرد تلاشی برای نشان دادن فهم رفتار انسان در اقتصاد و زندگی است.

نسخه کامل در سایت:

خبر مرتبط

طبیبیان و نیلی از کانمن می‌گویند: تاباندن نور بر جعبه سیاه ذهن

چه چیزی در ذهن انسان می‌گذرد که رفتارهای خاصی از او ظاهر می‌شود؟ دنیل کانمن، روان‌شناسی که در سال ۲۰۰۲ جایزه نوبل اقتصاد را از آن خود کرد، با شیوه‌های ساده آزمون و تجربه، رازهای مهمی از سازوکار ذهن انسان را کشف کرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید