دهه شصتیها یا جمعیت جوان امروز سهمی حدود ۳۰ درصدی از جمعیت کشور را دارند اما آمارها و گزارشهای رسمی نشان میدهد سهم این گروه از جمعیت، در نظام حکمرانی و سیاستگذاری کشور با این عدد فاصله چشمگیری دارد.
این نسل از یک سو در سیاستگذاریها فراموش شدهاند و از سوی دیگر در رسانهها و افکار عمومی هم توجه زیادی به آنها نمیشود. از همین رو برخی نام «نسل فراموش شده» را برای آنها انتخاب کردهاند.
نکته اینجاست که این نسل با چهار ابرچالش در حوزه تحصیل، اشتغال، ازدواج و تامین مسکن مواجه هستند و اکنون بخش زیادی ازآنها عهده دار نقش «پدر» یا «مادر» نسلی هستند که تفاوتهای اساسی در ارزشها، نگرشها و هنجارها با آنها دارند.
اینکه «این نسل چگونه قربانی حکمرانی غلط شده است؟» و «توجه نکردن به مطالبات این نسل چه آثار و پیامدهایی برای نظام حکمرانی دارد؟» دو پرسشی است که در میزگرد مسعود نیلی، اقتصاددان و مریم زارعیان، جامعهشناس به میزبانی محمدطاهری، سردبیر هفته نامه تجارت فردا به آن پرداخته شده است.
نسخه کامل در سایت:
خبر مرتبط
نسل فراموش شده در حکمرانی کشور
گزارشهای رسمی نشان میدهد: نسل دهه شصت که از آنها با عنوان نسل فراموش شده یاد می شود با چهار ابرچالش در حوزه های تحصیل، اشتغال، ازدواج و تامین مسکن مواجه هستند. نسلی که اگرچه بیشترین چگالی جمعیت را به خود اختصاص داده اند اما در نظام سیاستگذاری و حکمرانی کشور محلی اعراب ندارند.