به گزارش اکوایران؛ با توجه به دادههای اعلام شده از سوی گمرک حجم گوشت قرمز وارداتی به کشور در حدود ۱۳۷ هزار تن بوده و «سایر قطعات بی استخوان منجمد از نوع گاو» بیشترین میزان وارات به لحاظ حجم و ارزش را به خود اختصاص داده است. کمبود گوشت قرمز تنظیم بازاری در بازار، طی […]
به گزارش اکوایران؛ با توجه به دادههای اعلام شده از سوی گمرک حجم گوشت قرمز وارداتی به کشور در حدود ۱۳۷ هزار تن بوده و «سایر قطعات بی استخوان منجمد از نوع گاو» بیشترین میزان وارات به لحاظ حجم و ارزش را به خود اختصاص داده است.
کمبود گوشت قرمز تنظیم بازاری در بازار، طی هفتههای اخیر سردرگمی مردم را به دنبال داشته و به خالی شدن قفسههای فروشگاهها منجر شده است؛ مشکلی که وزیر جهادکشاورزی وعده تا به زودی برطرف شود. به گفته غلامرضا نوری قزلجه در خصوص گوشت سیاست گذاری لازم صورت گرفته است و با تصمیماتی که صادرکنندگان گرفته اند به زودی بازار متعادل می شود. وعدهای که بررسیهای میدانی «اکوایران» نشانی میدهد، عملی شده و در حال حاضر در مراکز عرضه کمبودی در این خصوص وجود ندارد.
روند واردات گوشت به کشور
با توجه به دادههای اعلام شده از گمرک میتوان گفت در بازه زمانی مورد بررسی ارزش تجارت خارجی کشور (کالاهای غیرنفتی) به کمی بیش از ۷۲ میلیارد دلار رسید و حجم تجارت هم برابر با ۱۱۰ میلیون تن بوده است، که نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ ارزش و وزن رشد داشته است.
براساس دادهای اعلام شده باتوجه به اینکه وزن کالاهای وارداتی غیر نفتی در هفت ماهه امسال حدودا ۲۱ میلیون و ۷۱۹ هزار تن بوده میتوان گفت سهم گوشت از این میزان حدودا ۰.۶ درصد برآورد می شود.
ارزیابیها نشان میدهد پس از «سایر قطعات بی استخوان منجمد از نوع گاو» که بیشترین سهم در واردات را به خود اختصاص داد، در رده دوم «لاشه و شقه بره، تازه یا سرد کرده» قرار دارد و با این شرایط میتوان گفت در مدت زمان مورد بررسی بیشترین سهم واردات به گوست منجمد اختصاص داشته است.