به گزارش اکوایران؛ براساس اعلام گمرک شهید رجایی روزانه به صورت تقریبی سه هزار و ۴۰۰ تُن برنج از این کشتی تخلیه و به جهت حمایت از تولیدکنندگان برنج داخلی، این محموله به انبار ۲۱ ترانزیت کالا در بندر شهید رجایی منتقل میشود. با توجه به اهمیت تنظیم بازار و نیاز ضروری مصرفکنندگان از اول […]
به گزارش اکوایران؛ براساس اعلام گمرک شهید رجایی روزانه به صورت تقریبی سه هزار و ۴۰۰ تُن برنج از این کشتی تخلیه و به جهت حمایت از تولیدکنندگان برنج داخلی، این محموله به انبار ۲۱ ترانزیت کالا در بندر شهید رجایی منتقل میشود. با توجه به اهمیت تنظیم بازار و نیاز ضروری مصرفکنندگان از اول آذرماه نیز کار ارسال این محموله برنج به بازار سراسر کشور آغاز خواهد شد.
به گفته حسین عباسنژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان سومین کشتی حامل برنج به تناژ ۲۱ هزار تن نیز به زودی وارد لنگرگاه بندر شهید رجایی میشود تا به این طریق نیاز داخل به برنج وارداتی تامین شود.
براساس آمار اعلام شده از سوی بندر شهید رجایی واردات برنج از ابتدای سال رشدی ۲۷۱ درصدی داشته است. در این مدت دو فروند کشتی حامل ۵۸ هزار و ۷۶۰ تن برنج در بندر شهید رجایی پهلودهی شده است. از سوی دیگر در بازه زمانی مورد بررسی ۵۷۵ هزار و ۳۶۴ تن کالای اساسی شامل گندم، برنج، روغن، کود، کنجاله سویا و شکر از طریق ۱۳ فروند کشتی در بندر شهید رجایی تخلیه شده که بیشترین آن مربوط به چهار فروند گندم بوده است.
بندر شهید رجایی یکی از مهمترین مبادی ورودی کالای اساسی کشور محسوب میشود که دارای ۱۸ باب انبار مسقف به مساحت ۱۳۰ هزار متر مربع با ظرفیت بیش از ۳۵۰ هزار تن، تعداد ۶ پست اسکله ویژه کالای اساسی، ظرفیت ۱۰۰ هزار تن انواع کالاهای اساسی فله خشک، ۹۰ هزار متر مربع محوطه بارانداز و همچنین تعداد سه پایانه نگهداری فرآوردههای روغن خوراکی به ظرفیت ۳۷۰ هزار تن است.