عضو کمیسیون برنامه و بودجه: هزاران ویلای میلیاردی دولتی بلا استفاده رها شده است - افق اقتصادی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه: هزاران ویلای میلیاردی دولتی بلا استفاده رها شده است - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۱۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-01-02
کد خبر: 315101 |
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳ |
36 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران، مولدسازی مصوبه‌ای بود که در سال ۱۴۰۱ تصویب شد و در بخشی از این مصوبه قرار بود که درمورد مازاد اموال دولت تصمیم‌گیری و به بخش خصوصی واگذار شود. گرچه طی این دو سال بخشی از فرآیند خصوصی‌سازی انجام شد،‌ اما همچنان اجرای بخش قابل توجهی از این مصوبه با مشکل مواجه […]

عضو کمیسیون برنامه و بودجه: هزاران ویلای میلیاردی دولتی بلا استفاده رها شده است

به گزارش اکوایران، مولدسازی مصوبه‌ای بود که در سال ۱۴۰۱ تصویب شد و در بخشی از این مصوبه قرار بود که درمورد مازاد اموال دولت تصمیم‌گیری و به بخش خصوصی واگذار شود. گرچه طی این دو سال بخشی از فرآیند خصوصی‌سازی انجام شد،‌ اما همچنان اجرای بخش قابل توجهی از این مصوبه با مشکل مواجه است. 

جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت به مشکلاتی درمورد خصوصی‌سازی اشاره کرد که بخش‌هایی از این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

 متاسفانه دولت در تامین منابع بودجه دست به اقدامات به اصطلاح راحتی می‌زند.

در این بخش بنده سوالاتی را از آقای پورمحمدی پیرو ارائه لایحه بودجه به مجلس مطرح کردم و او به بنده گفت که ما قادر به فروش اموال خودمان نیستیم.

 در قانون برنامه هفتم توسعه تاکید داشتیم که تمامی سهام و اموال دولت در شرکت‌ها واگذار شود و اگر دستگاه‌های اجرای در این بخش کم کاری می‌کنند، سازمان خصوصی باید به نمایندگی از دولت به این این موضوعات ورود کند و خودش این قبیل موضوعات را انجام می‌دهد.

متاسفانه سازمان خصوصی‌سازی به نوعی تعطیل است. در این شرایط دیگر معلوم است که وقتی سازمان خصوصی به وظایف خود عمل نمی‌کند دستگاه‌ها هم اموال خود را در سیطره خود قرار خواهند داد، بنابراین وقتی ما منابع ناکافی داریم، عقل حکم می‌کند که اموال و دارایی‌های خودمان را به فروش برسانیم نه اینکه اسناد خزانه را به فروش برسانیم.

ما در ساحل دریای خزر هزاران ویلا داریم که هر کدام از آن ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیارد قیمت آنهاست و این قبیل موضوعات می‌تواند بخشی از یک سال بودجه کشور را تامین کند. این در حالیست که این اموال به هیچ وجه به درد دولت نمی‌خورد و راکد بوده و جز هزینه برای دولت چیز دیگری ندارد.

دولت همواره اشاره می‌کند که به دستگاه‌هایی نظیر تامین اجتماعی بدهکار است، این در حالیست که باید متوجه باشد که متاسفانه در این بخش ناکارآمدی حکم فرماست. از این رو دولت نباید به واسطه انتشار اسناد خزانه، ناکارآمدی‌ها در این بخش‌ها را جبران کند.

متاسفانه دولت از راه‌های سخت و دشوار  که می‌تواند اقتصاد ایران را نجات دهد عبور نمی‌کند و راحت‌ترین راه‌ها نظیر برداشت از صندوق توسعه ملی و انتشار اسناد خزانه را جهت تامین منابع بودجه انتخاب کرده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید