به گزارش اکوایران؛ حادثه دلخراش معدن زغالسنگ طبس که منجر به جان باختن تعداد زیادی از معدنکاران شد، لزوم توجه جدی به ایمنی معادن زغالسنگ را بیش از پیش آشکار ساخت. در پی این حادثه، ایمنسازی این معادن در اولویت برنامههای دولت قرار گیرد. براساس یکی از از تکالیف در نظر گرفته «انجام ارزیابی ریسک […]
به گزارش اکوایران؛ حادثه دلخراش معدن زغالسنگ طبس که منجر به جان باختن تعداد زیادی از معدنکاران شد، لزوم توجه جدی به ایمنی معادن زغالسنگ را بیش از پیش آشکار ساخت. در پی این حادثه، ایمنسازی این معادن در اولویت برنامههای دولت قرار گیرد.
براساس یکی از از تکالیف در نظر گرفته «انجام ارزیابی ریسک کلیه معادن ذغالسنگ کشور از طریق بازرسی با هدایت و راهبری کارگروهی متشکل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت صنعت، معدن، و تجارت، سازمان نظام مهندسی معدن، و سازمان استاندارد» باید صورت گیرد و از سوی دیگر «معادن فاقد شرایط ایمنی لازم به مدت سه ماه تعطیل و کارگران آنها تحت پوشش بیمه بیکاری قرار میگیرند». همچنین براساس تکالیف در نظر گرفته شده «بهره برداران معادن زغال سنگ موظفند حداکثر ظرف سه ماه از تعطیلی اقدامات لازم برای ارتقای ایمنی معادن را فراهم کنند» از سوی دیگر « وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است دوره آموزش ایمنی برای کلیه کارگران معادن ذغالسنگ را اجرا کند و صرفا کارگران دارای گواهی شرکت در دوره آموزشی ایمنی مجاز به کار در معادن ذغال سنگ هستند»
در نهایت مقرر شد تا «درآمد مازاد ایمنی معادن واریز شود تا صرف انجام اقدامات فوق شود».