به گزارش اکوایران؛ شاخص مدیران خرید در ماه سپامبر ۵۲ محاسبه شده که نسبت به ماه گذشته کاهش داشته که این امر نشان میدهد در پی رکود تولیدات صنعتی رشد اقتصاد جهان نیز کاهش داشته است. ارزیابی شاخص مدیران خرید ترکیبی کل اقتصاد، نشان میدهد نرخ رشد اقتصاد جهانی در ماه سپتامبر هم به پایینترین […]
به گزارش اکوایران؛ شاخص مدیران خرید در ماه سپامبر ۵۲ محاسبه شده که نسبت به ماه گذشته کاهش داشته که این امر نشان میدهد در پی رکود تولیدات صنعتی رشد اقتصاد جهان نیز کاهش داشته است.
ارزیابی شاخص مدیران خرید ترکیبی کل اقتصاد، نشان میدهد نرخ رشد اقتصاد جهانی در ماه سپتامبر هم به پایینترین مقدار خود در ۸ ماه گذشته رسیده است. در بررسی شاخص مدیران خرید، اگر عدد شاخص بیش از ۵۰ باشد، نشاندهنده این است که اقتصاد از رکود خارج شده، اما اگر عدد شاخص زیر عدد ۵۰ باشد به معنی قرار گرفتن اقتصاد در مسیر انقباض و رکود است.
به گزارش مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی ایران، شاخص فعالیت کسب و کارها در بخش خدمات در ماه سپتامبر با سرعت ثابتی به رشد خود ادامه داده، اما کاهش در تولیدات صنعتی، شکاف عمیق بین این دو بخش ایجاد کرده است. بررسیها نشان میدهد که اقتصادهای بزرگ جهان در ماه سپتامبر دو روند متمایز را تجربه کردهاند. در حالی که گروهی از کشورها مانند «ایالات متحده»، «ژاپن»، «بریتانیا» و «برزیل» با نرخهای ثابت به رشد خود ادامه دادند، اما در گروه دیگر شامل «منطقه یورو»، «کانادا»، «روسیه» و «چین» نشانههایی از انقباض یا توقف را شاهد هستیم.