قالیباف: دیوان محاسبات چشم و مغز حکمرانی مالی کشور است - افق اقتصادی

قالیباف: دیوان محاسبات چشم و مغز حکمرانی مالی کشور است - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 299467 |
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴ |
55 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران ؛ بیست ‌و هشتمین جلسه هیات عمومی دیوان محاسبات کشور امروز با هدف بررسی تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ برگزار شد که در آن محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و همچنین سید احمدرضا دستغیب، رئیس دیوان محاسبات ضمن تاکید بر اهمیت عملکرد این دیوان به سخنرانی پرداختند. قالیباف: دیوان محاسبات چشم و مغز حکمرانی […]

قالیباف: دیوان محاسبات چشم و مغز حکمرانی مالی کشور است

به گزارش اکوایران ؛ بیست ‌و هشتمین جلسه هیات عمومی دیوان محاسبات کشور امروز با هدف بررسی تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ برگزار شد که در آن محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و همچنین سید احمدرضا دستغیب، رئیس دیوان محاسبات ضمن تاکید بر اهمیت عملکرد این دیوان به سخنرانی پرداختند.

قالیباف: دیوان محاسبات چشم و مغز حکمرانی مالی است

محمدباقر قالیباف با تسلیت دوباره برای جان باختن برخی از هموطنان در حادثه معدن طبس و گرامیداشت هفته دفاع مقدس سخنانش را آغاز کرد و در ادامه اظهاراتی در مورد عملکرد دیوان محاسبات داشت:

 

دیوان محاسبات در حکم چشم و مغز حکمرانی مالی و بودجه کشور است.باید در تصمیم‌گیری‌هایش مراقب بود؛ چرا که هر تصمیم بودجه‌ای مستقیماً در زندگی مردم اثر می‌گذارد.

همچنین باید عملکرد بودجه و بی‌انضباطی‌ها به‌طور شفاف و روشن به مردم گزارش شود؛ خود این گزارش‌ها نقش بازدارندگی دارد و تصمیم‌های مبتنی‌بر داده و اطلاعات ما را به عدالت نزدیک می‌کند.

 دیوان محاسبات باید از مدیران امین و شجاع حمایت کند و در مقابل با مدیرانی که بیت‌المال را هدر می‌دهند، برخورد قاطع شود.

رویکرد پیشگیرانه دیوان محاسبات

در بخش دیگر سید احمدرضا دستغیب، به اهمیت نظارت پیشگیرانه اشاره کرد و گفت نظارت هدف نهایی نیست، بلکه وسیله‌ای برای اصلاح امور و رسیدن به وضعیت مطلوب است:

 هدف دیوان این است که از طریق اقدامات راهگشا به بهبود وضعیت اقتصادی کشور کمک کند.

دیوان گزارش‌های تخصصی متعددی را برای تصمیم‌گیران اقتصادی ارائه کرده و ماهیانه تحلیل‌هایی درباره منابع و مصارف بودجه و تخصیص‌ها منتشر می‌کند.

دیوان به دنبال افزایش تشکیل پرونده‌ها و متهم کردن افراد نیست، بلکه هدف آن است که کمترین میزان پرونده‌ها در دیوان تشکیل شود و تمامی امور مطابق با قانون پیش برود.

 جرم‌انگاری بیش از حد در جریان بودجه می‌تواند مشکلاتی برای مدیران دستگاه‌ها ایجاد کند و دیوان به دنبال کاهش ارجاع مسائل به دادگاه‌ها و تأمین ضمانت اجرای قانونی برای تصمیمات است.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید