شکر گران می‌شود؟/ محدودیت‌های صادرات هند تغییر نمی‌کند - افق اقتصادی

شکر گران می‌شود؟/ محدودیت‌های صادرات هند تغییر نمی‌کند - افق اقتصادی
شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 283475 |
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳ |
32 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران؛ هند صادرات شکر را برای اطمینان از عرضه کافی برای مصارف داخلی و افزایش تولید اتانول این کشور محدود کرده است. به نوشته بلومبرگ، منابع آگاه به این خبرگزاری گفته‌اند که دولت می‌خواهد مطمئن شود که شکر کافی برای بازار محلی با قیمت‌های مناسب وجود دارد، و از نیشکر بیشتر برای تولید اتانول استفاده […]

شکر گران می‌شود؟/ محدودیت‌های صادرات هند تغییر نمی‌کند

به گزارش اکوایران؛ هند صادرات شکر را برای اطمینان از عرضه کافی برای مصارف داخلی و افزایش تولید اتانول این کشور محدود کرده است.

به نوشته بلومبرگ، منابع آگاه به این خبرگزاری گفته‌اند که دولت می‌خواهد مطمئن شود که شکر کافی برای بازار محلی با قیمت‌های مناسب وجود دارد، و از نیشکر بیشتر برای تولید اتانول استفاده می‌کند.

آنها گفتند که اجازه صادرات در حال حاضر مورد بحث نیست. البته حفظ محدودیت‌ها ضربه‌ای به کارخانه‌های قند محلی خواهد بود که از آنها خواسته‌اند آرام شوند.

هند دومین تولیدکننده بزرگ شکر در جهان است. پس باید به حمایت از قیمت های جهانی کمک کند، قیمت هایی که تا کنون حدود ۱۲ درصد کاهش یافته اند. 

هند یک سیستم سهمیه‌بندی برای صادرات شکر در فصل منتهی به سپتامبر ۲۰۲۳ به دلیل تولید ضعیف معرفی کرد و محموله‌ها را به حدود ۶ میلیون تن محدود کرد، در حالی که سال قبل بدون محدودیت به ۱۱ میلیون تن رسید. این محدودیت‌ها را در ماه اکتبر تمدید شد تا قیمت‌های محلی را قبل از انتخابات ملی که بین آوریل و ژوئن برگزار شد، پایین نگه داشته شود.

کارخانه‌های قند هند امیدوار بودند که محدودیت‌ها پس از نظرسنجی کاهش یابد.

هدف نخست وزیر نارندرا مودی برای افزایش نسبت اتانول در ترکیبات بنزین به ۲۰ درصد تا سال تا اکتبر ۲۰۲۶، یکی از دلایلی است که محدودیت‌ها را حفظ کرده است.

انجمن تولیدکنندگان شکر و سوخت زیستی هند ماه گذشته اعلام کرد که این کشور در پایان فصل در ۳۰ سپتامبر بیش از ۹ میلیون تن موجودی خواهد داشت و این برای تامین مصرف داخلی، صادرات و حفظ اتانول کافی است.  با اینحال، افراد آگاه می‌گویند که هند ممکن است تا آن تاریخ تنها ۸.۵ میلیون تن ذخایر داشته باشد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید