خرید ۸۶ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران؛ نیمی از مطالبات پرداخت شد - افق اقتصادی

خرید ۸۶ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران؛ نیمی از مطالبات پرداخت شد - افق اقتصادی
شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 279108 |
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴ |
44 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران؛ سازمان چای کشور ارزش برگ سبز چای خریداری شده از چایکاران را یک‌هزار و ۴۳۲ میلیارد تومان اعلام کرد. خوشبختانه تاکنون حدود ۵۰ درصد از این مبلغ، معادل ۷۰۳ میلیارد تومان، به حساب چایکاران واریز شده است. سازمان چای کشور متعهد است که پرداخت مطالبات باقی‌مانده را نیز در اسرع وقت انجام […]

خرید ۸۶ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران؛ نیمی از مطالبات پرداخت شد

به گزارش اکوایران؛ سازمان چای کشور ارزش برگ سبز چای خریداری شده از چایکاران را یک‌هزار و ۴۳۲ میلیارد تومان اعلام کرد. خوشبختانه تاکنون حدود ۵۰ درصد از این مبلغ، معادل ۷۰۳ میلیارد تومان، به حساب چایکاران واریز شده است. سازمان چای کشور متعهد است که پرداخت مطالبات باقی‌مانده را نیز در اسرع وقت انجام دهد.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه از مجموع برگ سبز خریداری شده،  ۵۴ درصد آن درجه یک و ۴۶ درصد آن درجه ۲ است، به این نکته اشاره کرد که تاکنون دولت ۵۷ درصد سهم خود و کارخانه‌های فرآوری چای ۴۶ درصد سهم شان را بابت خرید برگ سبز چای پرداخت کرده‌اند.

براساس آمار اعلام شده از سوی سازمان چای کشور از ابتدای فصل برداشت تاکنون میزان تولید چای خشک به ۱۹ هزار و ۳۹۳ تن رسیده است.

حبیب جهانساز پیش‌بینی کرد در سال جاری با توجه به بارندگی‌ها نزدیک به ۱۴۰ هزار تن برگ سبز چای از باغات استان‌ های گیلان و مازندران برداشت شود.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه چین دوم به پایان رسیده است، گفت: امسال به دلیل سرمای اول فصل در اردیبهشت، برداشت برگ سبز چای از باغات با کمی تاخیر انجام شد و پیش‌بینی می‌کنیم در چین‌های بعدی این تاخیر در برداشت جبران شود.

وی افزود: چپن سوم ۱۰ تا ۱۵ روز دیگر در استان‌های گیلان و مازندران آغاز می‌شود و یک چین هم در پاییز خواهیم داشت.

جهانساز درباره تاثیر گرمای امسال بر کمیت و کیفیت برگ سبز چای، اظهار داشت: پایداری گرما به چین دوم کمی آسیب رسانده است، زیرا گرمای بیش از حد موجب کندی یا توقف رشد گیاه می‌شود.

براساس آمار اعلام شده از رئیس سازمان چای کشور در ۲ سال اخیر با اقدامات اصلاحی و حمایت‌های انجام شده، نزدیک به یک‌هزار و ۷۰۰ هکتار از باغات چای احیاء شده و به چرخه تولید بازگشته است.

در این خصوص رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه ۶۲ میلیارد تومان تسهیلات مستقیم از صندوق تخصصی چای به کشاورزان در سال گذشته با سود چهار درصد پرداخت شد، گفت: این تسهیلات هم در قالب سرمایه در گردش و هم در قالب سرمایه‌ای برای بیمه باغات، بیمه عمر چایکاران و تامین نهاده‌ها پرداخت شد.

جهانساز افزود، سال گذشته از محل تسهیلات بانکی نیز نزدیک به ۳۸ میلیارد تومان به چایکاران و کارخانه‌های فرآوری پرداخت شد و چایکاران این تسهیلات را با سود چهار درصد و کارخانه‌های فرآوری چای با سود ۱۵ درصد دریافت کردند.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید