به گزارش اکوایران؛ براساس دادههای گمرک در بهار سال ۱۴۰۳ حجم واردات ایران از اتحادیه اروپا به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید که این امر نشان میدهد مناسبات تجاری به نفع این اتحادیه بوده است. حجم واردات کالا از اتحادیه اروپا برابر با ۶۹۹.۱ هزار تن بوده است. با توجه به دادههای اعلام […]
به گزارش اکوایران؛ براساس دادههای گمرک در بهار سال ۱۴۰۳ حجم واردات ایران از اتحادیه اروپا به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید که این امر نشان میدهد مناسبات تجاری به نفع این اتحادیه بوده است. حجم واردات کالا از اتحادیه اروپا برابر با ۶۹۹.۱ هزار تن بوده است.
با توجه به دادههای اعلام شده از سوی گمرک میتوان گفت ۷۰.۴ میلیون دلار از کالای صادراتی به اتحادیه اروپا به ۱۰ قلم اول صادرانی اختصاص داشته است و سایر کالاهای صادراتی سهم اندکی در ارسال کالا به این اتحادیه داشتهاند.
۱۰ قلم اول صادراتی به اتحادیه اروپا
دادههای اعلام شده از سوی گمرک نشان میدهد که سه کالای اول صادراتی به اتحادیه اروپا شامل « پلی استایرن قابل انبساط و مقاوم در برابر آتش» به ارزش ۱۴.۱ میلیون دلار « پلی استیرن غیر قابل انبساط معمولی» به ارزش ۱۰.۸ میلیون دلار و با اختلاف اندک «مغز پسته تازه یا خشک» به ارزش ۱۰.۵ میلیون دلار قرار داشتهاند.
از سوی دیگر در این مدت «سایر آنتی سرم ها و مشتقات خونی غیر مذکور در جای دیگر» با ارزش ۹.۸ میلیون دلار و «روده، بادکنک و شکمبه حیوانات کامل یا قطعه-قطعه شده (غیر از روده، بادکنک و شکمبه ماهی)» نیز با ارزش ۷.۴ میلیون دلار نیز جایگاه چهارم و پنجم را به خود اختصاص دادهاند.
اما در رتبه پنجم تا دهم« سایر پلی استیرن به اشکال ابتدایی قابل انبساط بجز مقاوم در برابر آتش» با ارزش ۵.۳ میلیون دلار، « چربی ها و روغن های حیوا نی یانباتی تغییر یافته شیمیائی غیر مذکور یا در جای دیگر» با ارزش ۴.۸ میلیون دلار، « پسته ها با پوست تازه یا خشک» به ارزش ۴.۱ میلیون دلار و « فروسیلیسیوم دارای بیش از ۵۵درصدولی مساوی یاکمتر از ۸۰ درصد وزنی سیلیسیوم» با ارزشی برابر با ۳.۶ میلیون دلار و « پلی استیرن غیر قابل انبساط مقاوم در برابر ضربه (HIPS)STYRECE POLY IMPACT HIGH) » با ارزشی برابر با ۲.۳ میلیون دلار قرار دارند.