به گزارش اکوایران؛ براساس تبصره ماده ۱۰۰ این دسته از مشاغل از «نگهداری دفاتر قانونی»، «ارسال اظهارنامه مالیاتی»، «پرداخت مالیات به صورت علیالحساب» معاف میشوند و میتوانند از امکان تقسیط بلندمدت بهره ببرند. سید محمدهادی سبحانیان، رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور در این خصوص اعلام کرد: بهمنظور تسهیل تکالیف مشاغل خرد و تکریم مؤدیان، جهش […]
به گزارش اکوایران؛ براساس تبصره ماده ۱۰۰ این دسته از مشاغل از «نگهداری دفاتر قانونی»، «ارسال اظهارنامه مالیاتی»، «پرداخت مالیات به صورت علیالحساب» معاف میشوند و میتوانند از امکان تقسیط بلندمدت بهره ببرند.
سید محمدهادی سبحانیان، رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور در این خصوص اعلام کرد: بهمنظور تسهیل تکالیف مشاغل خرد و تکریم مؤدیان، جهش تولید با مشارکت مردم و برقراری بیش از پیش عدالت مالیاتی تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش خالص کالا و ارائه خدمات آنها در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۸ میلیارد تومان بوده مشمول استفاده از تسهیلات تبصره ماده (۱۰۰) هستند.
به گفته رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور، صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم استفاده میکنند، ضمن اینکه مالیات آنها به صورت مقطوع تعیین میشود، از مزایایی چون عدم نیاز به تسلیم اظهارنامه مالیاتی، تکمیل جداول درآمد و هزینه و نگهداری اسناد و مدارک و عدم امکان ورود به پرونده توسط ادارات و رسیدگی توسط ماموران مالیاتی برخوردار میشوند.
محمودیان همچنین امکان تقسیط بلندمدت مالیات نسبت به دورههای گذشته و افزایش سقف بخشودگی جرائم مالیاتی نسبت به تسلیم اظهارنامه را از دیگر مزایای تبصره ماده (۱۰۰) دانست و افزود: چنانچه مؤدی بدهی نداشته باشد میتواند مالیات مقطوع یا ابرازی خود را در ۱۰ قسط به صورت مساوی پرداخت کند. همچنین هر مؤدی که از چک الکترونیک استفاده می کند ( فارغ از اینکه بدهی داشته باشد یا نداشته باشد) میتواند مالیات مقطوع خود را در ۱۵ قسط پرداخت کنند.