به گزارش اکوایران، حسین رحیمی – رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا- در نشست خبری که صبح امروز(چهارشنبه- ۲۳ اسفند) در مقر پلیس امنیت اقتصادی فراجا برگزار شد، به تشریح گزارشی از اقدامات پلیس امنیت اقتصادی فراجا در طول ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ پرداخت. تشکیل ۹۲۲ فقره پرونده نیز در حوزه احتکار ۹۲۲ فقره پرونده […]
به گزارش اکوایران، حسین رحیمی – رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا- در نشست خبری که صبح امروز(چهارشنبه- ۲۳ اسفند) در مقر پلیس امنیت اقتصادی فراجا برگزار شد، به تشریح گزارشی از اقدامات پلیس امنیت اقتصادی فراجا در طول ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ پرداخت.
تشکیل ۹۲۲ فقره پرونده نیز در حوزه احتکار
۹۲۲ فقره پرونده نیز در حوزه احتکار تشکیل شده که شش هزار میلیارد تومان ارزش ریالی دارد. دراین خصوص ۹۵۹ نفر دستگیر شدند یعنی نسبت به سال گذشته ۱۳۷ درصد افزایش داشته است. ما در ایام نوروز و ماه رمضان هم بر این موضوع تمرکز ویژه خواهیم داشت.
در حوزه اخلال در نظام اقتصادی مانند بازار طلا و ارز نیز ۲۶ همت کشفیات داشتهایم که در همین راستا هزار و ۲۳۸ متهم دستگیر شدند که تشکیل پروندهها ۲۲ درصد افزایش داشته است.
هزار و ۵۷۱ فقره پرونده در زمینه زمین خواری تشکیل که ۳ هزار و ۵۴۸ هکتار زمین به ارزش ۲۶ همت کشف و هزار و ۲۴۶ زمین خوار دستگیر شدند که ۱۰ درصد افزایش در تعداد تشکیل پروندهها داشتهایم.
تعداد ۹۷ فقره پرونده به ارزش ۵ همت در حوزه پولشویی تشکیل شده است که در این زمینه ۲۹۱ نفر دستگیر شده اند؛ ۸ سامانه مهم و اثرگذار را به پلیس امنیت اقتصادی اضافه کردیم.
معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال در این پلیس راه اندازی شد و ۲۰ صفحه که در حوزه قاچاق لوازم خانگی فعال بودند شناسایی و مسدود شدند.
خطر خودروهای شوتی
۲۹۹ تارنمای متخلف شناسایی و ۱۲۵ صفحه مسدود و برای پنج صفحه تشکیل پرونده قضایی داده شده است.
خودروهای شوتی یک معضل جدی است که به صورت گروهی و بی رحمانه در محورهای مواصلاتی حرکت میکنند و به دلیل رفتارهای غلط ترافیکی آنها در ۵۶۴ نفر جان خود را از دست دادند که همکاران پلیس، مردم عادی و برخی از همین دارندگان خودروهای شوتی جزو آن هستند.
بیش از ۱۶۰ هزار اسناد گمرکی را پلیس در ۱۱ ماهه سال گذشته بررسی کرده است و بیش از هزار پرونده ظن به قاچاق را کنترل کرده و ارزش کالاهای کشف شده با رشد ۹۹۸ درصدی روبه رو بوده است و ۱۰۰ متهم مهم و دانه درشت دستگیر شدند.
در حوزه تشکیل پرونده سکه افزایش ۲۲۳ درصدی و لوازم خانگی ۱۵۷ درصد، دخانی ۹۰ درصد، البسه قاچاق ۹۰ درصدی و کالاهای ممنوعه ۷۰ درصدی را شاهد بودیم.