ساعت کار ایرانیان بیشتر از ۱۶۱ کشور جهان - افق اقتصادی

ساعت کار ایرانیان بیشتر از 161 کشور جهان - افق اقتصادی
سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-26
کد خبر: 219320 |
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵ |
121 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران، با استفاده از داده های سازمان جهانی نیروی کار می‌توان فهمید که به طور متوسط هر فرد شاغل در هفته چند ساعت مشغول به کار بوده است. بررسی ها حاکی از آن است که در سال ۲۰۲۳، هر فرد شاغل در سرتاسر جهان ۴۱ ساعت و ۶ دقیقه در هفته کار کرده […]

ساعت کار ایرانیان بیشتر از ۱۶۱ کشور جهان

به گزارش اکوایران، با استفاده از داده های سازمان جهانی نیروی کار می‌توان فهمید که به طور متوسط هر فرد شاغل در هفته چند ساعت مشغول به کار بوده است. بررسی ها حاکی از آن است که در سال ۲۰۲۳، هر فرد شاغل در سرتاسر جهان ۴۱ ساعت و ۶ دقیقه در هفته کار کرده است. البته این نرخ در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت‌هایی داشته است.

بررسی ها حاکی از آن است که ایران در این رده بندی، رتبه ۲۶ جهان را از آن خود کرده است. بدین ترتیب می‌توان گفت ایرانیان بیشتر از مردم ۱۶۱ کشور دیگر در جهان مشغول به کار بوده اند. مقایسه‌ها نشان می دهد هر ایرانی شاغل در هفته فقط به طور متوسط ۵۴ دقیقه کمتر از چینی‌ها کار کرده است. به طور کلی، ساکنان کشور بوتان بیش‌ترین و ساکنان کشور یمن کمترین متوسط ساعات کار هر فرد شاغل در هفته را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص داده‌اند. در ادامه بررسی شده که میانگین ساعت کار هر فرد شاغل در کشورهای مختلف، چند ساعت بوده است.

بیشترین و کمترین ساعت کار هفتگی برای هر فرد

داده‌های سازمان جهانی نیروی کار(ILO) نشان می دهد، در سال ۲۰۲۳ هر فرد شاغل در سن کار در جهان به طور متوسط در هفته ۴۱ ساعت و ۶ دقیقه مشغول به کار بوده است. البته این نرخ در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت هایی داشته است.

به طور کلی میزان ساعت کار هفتگی مردم ۶۴ کشور بیشتر از میانگین این رقم در سراسر جهان بوده است. بررسی ها حاکی از آن است که بیشترین میزان ساعت کار هفتگی به ازای هر نفر، ۵۴ ساعت ۱۸ دقیقه بوده است. کمترین ساعت کار هفتگی به ازای هر نفر نیز ۲۵ ساعت و ۲۴ دقیقه به ثبت رسیده است.

امارات متحده عربی،‌در رتبه دوم بالاترین ساعت کار هفتگی

بر اساس آمار منتشر شده در سال ۲۰۲۳ توسط سازمان جهانی نیروی کار(ILO)، هر فرد در کشور بوتان به طور میانگین ۵۴ ساعت و ۱۸ دقیقه مشغول به کار بوده است. بدین ترتیب این کشور بالاترین ساعت کاری به ازای هر فرد را در سراسر جهان به خود اختصاص داده است.

هر فرد شاغل در امارات متحده عربی نیز ۵۲ ساعت کار کرده است. این کشور از این حیث رتبه دوم جهان را به خود اختصاص داده است. در سایر کشورهای جهان هر فرد کمتر از ۵۰ ساعت در هفته مشغول فعالیت بوده است.

کشورهای قطر، لبنان، اردن و پاکستان دیگر کشورهای منطقه خاورمیانه هستند که در میان ۱۰ کشور برتر از نظر بالاترین ساعت کار در هفته به ازای هر فرد قرار گرفته اند.

دو کشور سوریه و یمن نیز کمترین ساعت کار در هفته را به ازای هر فرد شاغل داشته اند. در یمن هر فرد در هفته به طور متوسط ۲۵ ساعت و ۲۴ دقیقه مشغول کار بوده است. در سوریه نیز این رقم نزدیک به ۲۶ ساعت به ثبت رسیده است. اما هر ایرانی به طور متوسط چند ساعت در هفته مشغول کار بوده است؟

رتبه هر ایرانی در میزان ساعت کار هفتگی بر پله ۲۶ ام جهانی

داده های سازمان جهانی نیروی کار نشان می دهد در سال ۲۰۲۳ هر فرد شاغل در ایران طی یک هفته به طور متوسط ۴۴ ساعت و ۶ دقیقه مشغول کار بوده است. بدین ترتیب ایران از حیث میانگین ساعت کار هفتگی به ازای هر فرد شاغل رتبه ۲۶ جهان را به خود اختصاص داده است. همچنین بررسی ها حکایت از آن دارد که هر فرد شاغل ایرانی ۲ ساعت و ۵۴ دقیقه بیشتر از میانگین جهانی کار کرده است. البته در این رده بندی نام کشورهایی چون کویت، مصر و پاکستان پیش از ایران به چشم میخورد.

مقایسه ها حاکی از آن است که هر ایرانی شاغل تنها ۵۴ دقیقه کمتر از چینی ها در هفته کار کرده است. همچنین کشورهایی همچون هنگ کنگ،‌کره،  کانادا، انگلستان و فرانسه از این حیث پس از ایران قرار گرفته اند و به طور متوسط در هفته ساعت کار کمتری داشته اند. 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید