سکانداران تسهیلات مسکن - افق اقتصادی

سکانداران تسهیلات مسکن - افق اقتصادی
سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-26
کد خبر: 218120 |
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۶:۴۶ |
125 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران، طی ۱۰ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ مجموعا حدود ۲۴۹ همت اعتبار توسط بانک‌های مختلف به خانوار و صاحبان کسب و کار جهت فعالیت در بخش مسکن تخصیص یافته است. در این آمار مجموعا ۲۹ بانک و موسسه اعتباری مورد بررسی قرار گرفته که البته بانک آینده به دلیل عدم ارائه آمار، سهم صفر […]

سکانداران تسهیلات مسکن

به گزارش اکوایران، طی ۱۰ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ مجموعا حدود ۲۴۹ همت اعتبار توسط بانک‌های مختلف به خانوار و صاحبان کسب و کار جهت فعالیت در بخش مسکن تخصیص یافته است. در این آمار مجموعا ۲۹ بانک و موسسه اعتباری مورد بررسی قرار گرفته که البته بانک آینده به دلیل عدم ارائه آمار، سهم صفر درصدی در تسهیلات مسکن اعطایی دارد. 

در این میان بانک مسکن و ملی از میان بانک‌های دولتی و بانک رفاه، ملت، تجارت و پاسارگاد از میان بانک‌های خصوصی، بیشترین تسهیلات مسکن از ابتدای سال جاری تا انتهای دی ماه را اعطا کرده‌اند. 

۶۲ درصد تسهیلات مسکن توسط بانک‌های دولتی اعطا شده است

بر اساس آمارهای بانک مرکزی سه بانک ملی، سپه و پست بانک که جرو بانک‌های تجاری دولتی هستند، بیش از ۲۴ درصد کل تسهیلات مسکن طی ۱۰ ماهه ابتدایی سال جاری را اعطا کرده‌اند. 

در ادامه مشاهده می‌شود حدود ۳۸ درصد کل تسهیلات ۱۰ ماهه مسکن در ۱۴۰۲، توسط بانک‌های تخصصی دولتی که شامل بانک‌های مسکن، کشاورزی، صنعت و معدن، توسعه صادرات و توسعه تعاون تخصیص یافته است. 

وام‌دهی به بخش مسکن توسط بخش خصوصی

در مقابل مشاهده می‌شود بانک‌های خصوصی شده که قبلا دولتی بودند شامل بانک صادرات، تجارت، ملت و رفاه کارگران سهمی بیش از ۲۸ درصد از وام‌های تخصیص داده شده به بخش مسکن را به خود اختصاص داده‌اند.

این درحالیست که سهم کل بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی شامل: کارآفرین، سامان، اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگاد، سرمایه، سینا، گردشگری، شهر، دی، ایران زمین، قرض‌الحسنه مهر، قرض الحسنه رسالت، خاورمیانه، ایران و ونزوئلا و موسسه اعتباری ملل مجموعا کمتر از ۳۰ همت وام به بخش مسکن تزریق کرده‌اند که کمتر از ۱۲ درصد کل وام‌های اعطایی به بخش مسکن را تشکیل می‌دهد. 

سکانداران تسهیلات مسکن در ایران

در این میان از بین بانک‌های تجاری دولتی، بانک ملی با وام‌دهی به ارزش ۵۰ همت در رتبه اول قرار دارد.

از میان بانک‌های تخصصی دولتی نیز مشاهده می‌شود که بانک مسکن با بیش از ۹۰ همت اعتباردهی به بخش مسکن، در جایگاه اول قرار گرفته است. 

 در مقابل از میان بانک‌های خصوصی شده نیز، بانک رفاه و بانک ملت به ترتیب با ۲۲.۷ و ۲۰.۹ همت تخصیص وام به بخش مسکن در رتبه اول و دوم قرار گرفته‌اند و در جایگاه سوم نیز بانک تجارت حدود ۱۴ همت تخصیص اعتبار به بخش مسکن تزریق کرده است.

مشاهده می‌شود در ردیف بانک‌ها و موسسات خصوصی، تنها بانک پاسارگاد بیش از ۱۰ همت اعتبار بابت سرمایه گذاری در بخش مسکن تخصیص داده است. آمارها حاکی از آن است که کمتر از ۱۴ همت از کل تسهیلات اعطا شده توسط بانک‌ها برای بخش مسکن، توسط بانک پاسارگاد صورت پذیرفته است. 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید