ماهی قزل آلا ۲۵۰ هزار تومان در میادین تهران - افق اقتصادی

ماهی قزل آلا 250 هزار تومان در میادین تهران - افق اقتصادی
سه شنبه, ۳ مهر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-24
کد خبر: 216783 |
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵ |
67 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران، درحال حاضر در فروشگاه‌های سطح شهر تهران، یک کیلو مرغ بسته به منطقه‌اش بین ۷۵ هزار تومان تا ۱۲۰ هزار تومان عرضه می‌شود. قیمت یک کیلو گوشت قرمز هم از منجمد گرفته تا تازه بین ۲۲۰ هزار تومان تا ۶۰۰ هزار تومان است. بررسی میدانی «اکوایران» نشان میدهد،  در بازار قیمت قزل آلا از ۲۲۰ هزار […]

ماهی قزل آلا ۲۵۰ هزار تومان در میادین تهران

به گزارش اکوایران، درحال حاضر در فروشگاه‌های سطح شهر تهران، یک کیلو مرغ بسته به منطقه‌اش بین ۷۵ هزار تومان تا ۱۲۰ هزار تومان عرضه می‌شود. قیمت یک کیلو گوشت قرمز هم از منجمد گرفته تا تازه بین ۲۲۰ هزار تومان تا ۶۰۰ هزار تومان است. بررسی میدانی «اکوایران» نشان میدهد،  در بازار قیمت قزل آلا از ۲۲۰ هزار تومان تا ۴۴۷ هزار تومان هست.  البته در میادین میوه و تره بار تهران، قیمت ماهی زنده قزل آلای رنگین کمان و  ویژه گوشت نارنجی کیلویی  ۱۸۲ هزار تا ۲۵۰ هزار تومان است.

البته قیمت قزل‌آلا سر مزرعه کیلویی ۱۶۵ هزار تومان است. ایسنا به نقل از آرش نبی‌زاده مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردابی نوشت، قیمت تمام شده ماهی قزل آلا ابتدای سال کیلویی ۱۴۵ هزار تومان بود. ولی به دلیل کاهش تقاضا در نیمه اول سال به کیلویی ۱۲۰ هزار تومان رسید. یعنی تولیدکنندگان ۲۰ هزار تومان کمتر از قیمت تولید، محصولاتشان را به فروش می‌رساندند.

البته معمولا در نیمه اول سال تقاضای خرید ماهی کمتر از نیمه دوم سال است. ولی معیار سنجش قیمت ماهی بازار شب عید نیست بلکه باید قیمت آن را یک ماه قبل از عید و ۱۰ روز بعد از آن بررسی کرد. در حقیقت می‌توان گفت قیمت ماهی پرورشی تقریبا در طول سال ثابت و کم نوسان است.

با این حال چون نیمه نخست سال تقاضا کمتر است؛ فعالان حوزه آبزیان از وزارت جهادکشاورزی درخواست کرده بودند با خرید حمایتی از تولیدکنندگان از آنها حمایت کند، ولی چنین اتفاقی نیفتاد و تولیدکنندگان دچار ضرر و زیان بسیاری شدند. 

به گفته نبی‌زاده،  امسال ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تن ماهی قزل آلا در کشور تولید شد. البته ظرفیت تولید تا ۲۲۰ هزار تن است اما چون تقاضا کم است و تولید نیز به صرفه نیست تولیدکنندگان تمایلی به افزایش تولید ندارند و حتی در نیمه اول سال تولید را کاهش می دهند.

از نگاه فعالان حوزه آبزیان اگر یک درصد از حمایت‌هایی که از مرغ می‌شود از ماهی نمی‌شود. نبی زاده هم با تایید این موضوع می‌گوید: اگر هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور است باید از تولیدکننده ماهی حمایت شود. در حال حاضر نهاده به درستی و به موقع تامین نمی‌شود. معاونت دام در بخش دام و طیور نقش اساسی دارد این درحالی است که سازمان شیلات به عنوان متولی بخش در بحث تامین نهاده هیچ نقشی ندارد. 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید