به گزارش اکوایران، قرار گرفتن در میان ۱ درصد از جمعیت ثروتمندترین مردم آمریکا سختتر از همیشه شده است. براساس گزارش بلومبرگ، برای ورود به گروه ثروتمندترین افراد در بزرگترین اقتصاد جهان، اکنون به دستکم ۵/۸ میلیون دلار سرمایه نیاز است که در مقایسه با ۱۲ ماه اخیر، حدود ۱۵ درصد افزایش یافته است. همچنین […]
به گزارش اکوایران، قرار گرفتن در میان ۱ درصد از جمعیت ثروتمندترین مردم آمریکا سختتر از همیشه شده است.
براساس گزارش بلومبرگ، برای ورود به گروه ثروتمندترین افراد در بزرگترین اقتصاد جهان، اکنون به دستکم ۵/۸ میلیون دلار سرمایه نیاز است که در مقایسه با ۱۲ ماه اخیر، حدود ۱۵ درصد افزایش یافته است.
همچنین موناکو رتبه نخست جهان را از لحاظ سرمایه مورد نیاز برای وارد شدن به جمع ۱ درصدی ثروتمندان در اختیار دارد؛ برای این کار به سرمایه دستکم ۱۲/۸ میلیون دلاری نیاز است که در مقایسه با یک سال اخیر با رشد ۳/۲ درصدی همراه شده است. این میزان در لوکزامبورگ و سوئیس بیش از ۸ میلیون دلار برآورد شده است.
این آمارها بر این مسئله تأکید میکند که بازارهای در حال رشد در آمریکا و دیگر کشورهای غربی چگونه در حال بیشتر کردن شکاف میان کشورهای ثروتمند و فقیر است. دادههای بانک جهانی نشان میدهد تولید ناخالص داخلی موناکو به ازای هر فرد، بیش از ۹۰۰ برابر بیشتر از کشور بوروندی در شرق آفریقا است.
حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ باعث شد اقتصاد جهانی که پیش از آن در حال بازیابی از همهگیری کووید-۱۹ بود با آسیب بیشتری همراه شود و در نتیجه آن، قیمت حاملهای انرژی و مواد غذایی بهشدت افزایش پیدا کرد. با وجود اینکه این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی در سراسر جهان شد، کشورهای فقیرتر که مجبور هستند این کالاها را وارد کنند، همزمان با افزایش هزینههای استقراض به شکل خاص تحت تأثیر تبعات منفی این اتفاق قرار گرفتند.
با این حال، همه افراد تبعات افزایش هزینهها را تجربه نکردند؛ در سال گذشته میلادی متمولترین افراد جهان که از این حیث در رتبه نخست تا پانصدم جهان قرار دارند، در مجموع ۱/۵ تریلیون دلار به سرمایههای خود اضافه کردند. طبق دادههای شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، ایلان ماسک در این مدت شاهد بیشترین افزایش سرمایه بوده است.