هدف مراکش برای افزایش ۸۰ درصدی گردشگران پیش از جام جهانی ۲۰۳۰ - افق اقتصادی

هدف مراکش برای افزایش 80 درصدی گردشگران پیش از جام جهانی 2030 - افق اقتصادی
سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-26
کد خبر: 214956 |
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۹ |
110 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران، مراکش که به استراحت‌گاه‌های ساحلی و شهرهای باستانی خود شهرت دارد‌، فرصت طلایی میزبانی همزمان جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۳۰ را به عنوان یک اهرم کمکی برای افزایش ۸۰ درصدی تعداد گردشگران این کشور می‌بیند. براساس گزارش بلومبرگ، مقامات مراکشی تصمیم دارند تا سال ۲۰۳۰، حداقل یک میلیون گردشگر در هر […]

هدف مراکش برای افزایش ۸۰ درصدی گردشگران پیش از جام جهانی ۲۰۳۰

به گزارش اکوایران، مراکش که به استراحت‌گاه‌های ساحلی و شهرهای باستانی خود شهرت دارد‌، فرصت طلایی میزبانی همزمان جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۳۰ را به عنوان یک اهرم کمکی برای افزایش ۸۰ درصدی تعداد گردشگران این کشور می‌بیند.

براساس گزارش بلومبرگ، مقامات مراکشی تصمیم دارند تا سال ۲۰۳۰، حداقل یک میلیون گردشگر در هر سال به میزان کلی توریست‌های این کشور اضافه کنند و آمار کلی گردشگران را به ۲۶ میلیون نفر برسانند. تعداد کل گردشگرانی که در سال ۲۰۲۳ از مراکش بازدید کردند ۱۴ و نیم میلیون نفر اعلام شده است.

این برنامه برای اقتصاد مراکش اهمیت زیادی دارد؛ این کشور هنوز نتوانسته به‌طور کامل از تبعات زمین‌لرزه قدرتمند سال گذشته میلادی رها شود. مراکش همچنین به دنبال جذب وجوه جدید از طریق مشوق‌های سرمایه‌گذاری است.

این کشور آفریقایی به همراه اسپانیا و پرتغال میزبان جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۳۰ است و این اتفاق را یک فرصت طلایی برای توسعه بخش گردشگری خود می‌بیند.

مراکش در سال گذشته میلادی فرآیند افزایش تعداد پروازهای بین‌المللی به این کشور را آغاز کرد تا بتواند گردشگران بیشتری را جذب کند. مقامات مراکشی همچنین با شرکت هواپیمایی «رایان‌اِیر» قراردادی امضا کردند که انتظار می‌رود به موجب آن، تعداد کل توریست‌هایی که توسط این شرکت ایرلندی وارد مراکش می‌شوند تا سال ۲۰۲۷ از مرز ۱۰ میلیون نفر عبور کند.

علاوه بر این، میزبان جهام جهانی ۲۰۳۰ در حال همکاری با سایر شرکت‌های هواپیمایی است تا بتواند به هدف رشد بخش گردشگری خود تا سال ۲۰۳۰ دست پیدا کند.

مسئولان مراکشی پیش از برگزاری جام ملت‌های آفریقا در سال ۲۰۲۵ و همچنین جام جهانی ۲۰۳۰ به دنبال افزایش ظرفیت هتل‌ها و اقامت‌گاه‌ها هستند. این کشور برای رسیدن به آمادگی در جهت میزبانی جام جهانی به ۱۵۰ هزار تخت بیشتر نیاز دارد که می‌تواند این مسئله را از طریق ارتقای ظرفیت هتل‌‌های فعلی یا ساخت هتل‌های جدید برطرف کند.

از سوی دیگر،‌ یک برنامه سرمایه‌گذاری که در اواخر سال ۲۰۲۲ اجرایی شد، توجه سرمایه‌گذارانی که پیش از این مراکش را به عنوان گزینه انتقال سرمایه در نظر نمی‌گرفتند، جلب کرده است. به غیر از این، مراکش برای جذاب‌تر شدن گزینه‌ها برای گردشگران، قصد دارد ۱۴ پروژه گردشگری مهم را کلید بزند که از جمله آن‌ها می‌توان به توسعه شهر بازی‌، ایجاد مکان‌هایی برای بالن‌سواری و توسعه اقامت‌گاه‌ در پارک‌های ملی این کشور اشاره کرد.

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید