ایران همچنان در فهرست سیاه «اف. ای. تی. اف»/ خروج امارات از فهرست خاکستری - افق اقتصادی

ایران همچنان در فهرست سیاه «اف. ای. تی. اف»/ خروج امارات از فهرست خاکستری - افق اقتصادی
سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-26
کد خبر: 212743 |
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۶:۴۷ |
126 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران، گروه ویژه اقدام مالی در بیانیه‌ای اعلام کرد که از فوریه ۲۰۲۰، با توجه به همه‌گیری کووید، روند بررسی وضعیت ایران و کره شمالی را متوقف کرده است و این دو کشور همچنان در فهرست سیاه قرار دارند. در ادامه این گزارش آمده است که ایران در ژانویه ۲۰۲۴ در گزارش خود هیچ تغییر اساسی در «برنامه […]

ایران همچنان در فهرست سیاه «اف. ای. تی. اف»/ خروج امارات از فهرست خاکستری

به گزارش اکوایران، گروه ویژه اقدام مالی در بیانیه‌ای اعلام کرد که از فوریه ۲۰۲۰، با توجه به همه‌گیری کووید، روند بررسی وضعیت ایران و کره شمالی را متوقف کرده است و این دو کشور همچنان در فهرست سیاه قرار دارند. در ادامه این گزارش آمده است که ایران در ژانویه ۲۰۲۴ در گزارش خود هیچ تغییر اساسی در «برنامه اقدام» ارائه نکرده است.

خبر مرتبط

امارات از فهرست خاکستری اف‌ای‌تی‌اف خارج می‌شود؟

اکوایران: بلومبرگ در این گزارش اعلام کرده که این احتمال وجود دارد امارات متحده عربی به دلیل اقدامات خود، در ماه جاری میلادی از فهرست خاکستری اف‌‌ای‌تی‌اف خارج شود.

این نهاد همچنین اعلام کرد که امارات متحده عربی را از فهرست خاکستری خود خارج کرده است.

در تاریخ ۱ بهمن ماه سال جاری، به دنبال ارسال نامه اعتراضی از طرف وزیر امور اقتصادی و دارایی به رییس گروه ویژه اقدام مالی (FATF) و پیگیری مرکز اطلاعات مالی جمهوری اسلامی ایران برای حذف نام ایران از ذیل توصیه شماره ۷ و استاندارد‌های این نهاد، سرانجام رییس گروه ویژه اقدام مالی طی نامه‌ای رسمی ضمن پذیرش درخواست جمهوری اسلامی ایران بیان کرد که اصلاحات و تغییرات در استاندارد‌های خود مرتبط با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد را به تمامی کشور‌های عضو و شبکه جهانی مبارزه با پولشویی خود اعلام کرده است.

خبر مرتبط

خروج ایران از شمول توصیه هفت FATF به چه معناست؟

در ۱۸ دی ماه امسال خبری منتشر شد مبنی بر اینکه رئیس شورای عالی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی و تامین مالی تروریسم در نامه ای به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) خواستار آن شده تا نام ایران از ذیل توصیه ۷ این گروه و سایر اسناد مرتبط این نهاد با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد حذف شود. در این نوشتار قصد داریم این موضوع را بررسی کرده تا ببینیم این اتفاق به چه معناست.

محل تلاقی ایران و اف ای تی اف کجا بود؟

نام ایران از سال ۲۰۰۷ در فهرست کشورهایی که باید علیه آنها اقدامات مضاعف و از سال ۲۰۰۹ در فهرست کشورهایی که باید علیه آنها اقدامات تقابلی انجام شود قرار داشته است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید