اعتراف یک مقام بهداشتی کشور درباره سویه جدید کرونا - افق اقتصادی

اعتراف یک مقام بهداشتی کشور درباره سویه جدید کرونا - افق اقتصادی
سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-26
کد خبر: 211154 |
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۶:۴۵ |
133 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران؛ حدود ۲ ماهی از شناسایی و شیوع جدیدترین سویه کرونا در جهان می‌گذرد، این سویه که JN.1 نام دارد و نوعی Pirola نشات گرفته از Omicron است، در حداقل ۴۱ کشور جهان شناسایی شد.   شیوع سویه جدید کرونا تا حدی جدی شد که سازمان جهانی بهداشت (WHO) سویهJN.1 را به عنوان «سویه تحت نظر» طبقه […]

اعتراف یک مقام بهداشتی کشور درباره سویه جدید کرونا

به گزارش اکوایران؛ حدود ۲ ماهی از شناسایی و شیوع جدیدترین سویه کرونا در جهان می‌گذرد، این سویه که JN.1 نام دارد و نوعی Pirola نشات گرفته از Omicron است، در حداقل ۴۱ کشور جهان شناسایی شد.  

شیوع سویه جدید کرونا تا حدی جدی شد که سازمان جهانی بهداشت (WHO) سویهJN.1 را به عنوان «سویه تحت نظر» طبقه بندی کرده بود. 

سویه جدید JN.1 که خستگی مفرط یکی از نشانه‌های آن بود، علائم دیگری همچون تب، آبریزش بینی و سردرد را در پی داشت. 

گسترش JN.1 برای افرادی که در معرض خطر بالاتر بیماری‌های شدید هستند، مانند افراد مسن، نوزادان و افراد دارای ناتوانی‌های خاص و شرایط بهداشتی زمینه‌ای تهدید جدی بود. 

خبر مرتبط

علائم سویه جدید کرونا/ از سویه JN.1 چه می‌دانید؟

اکوایران: چند روزی می‌شود که سویه جدیدی از کووید ۱۹ در سراسر جهان شیوع پیدا کرده و نگرانی‌هایی را رقم زده است. این سویه که JN.1 نامیده می‌شود، علائم مختلفی از جمله خستگی مفرط دارد.

هر چند که در طول دو ماه گذشته مسئولان بخش بهداشت و درمان کشور بارها ورود سویه جدید کرونا (JN.1) را تکذیب کردند با این حال سرانجام امروز ۳۰ بهمن رئیس انستیتو پاستور ایران شناسایی اولین مورد ابتلا به سویه جدید کرونا در کشور را تایید کرد. 

براساس آنچه رحیم سروری به تسنیم گفته، در ایران اولین مورد ابتلا به سویه جدید کرونا (JN.1) شناسایی شده که علائم آن خفیف و شبیه سرماخوردگی است.

رئیس انستیتو پاستور ایران اظهار کرده که مردم نگرانی خاصی از بابت این سویه کرونا نداشته باشند زیرا علائم مربوط به آن خفیف و مشابه سرماخوردگی است‌.

تایید اولین مورد ابتلا به سویه جدید کرونا واکنش مینو محرز را در پی داشت.

براساس اظهارات این متخصص عفونی، این زیرسویه علی‌رغم سرعت شیوع مرگ و میر ندارد، هرچند که برای گروه‌های پرخطر که دارای بیماری‌های زمینه‌ای و ضعف ایمنی بدن هستند و خصوصا در سالمندان و کودکان می‌تواند خطرناک باشد.

محرز تاکید کرده که در ایران طی ماه‌های اخیر هم کووید و هم آنفلوآنزا افزایش یافته بود اما چون آزمایش و تستی انجام نشده بود اطلاع دقیقی درباره اینکه کدام زیرسویه غالب شده،‌ نداشتیم.

براساس اظهارات این متخصص عفونی به خبرآنلاین، هرچند وقت یکبار نمونه‌های تست گرفته شده از آزمایشگاه‌های مرجع کشور به انیستیتو پاستور فرستاده می‌شود تا با آزمایش‌های دقیق نوع ویروس تشخیص داده شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید