رکوردشکنی تجارت غیرنفتی امارات در سال ۲۰۲۳ - افق اقتصادی

رکوردشکنی تجارت غیرنفتی امارات در سال 2023 - افق اقتصادی
سه شنبه, ۳ مهر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-24
کد خبر: 210552 |
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۶:۴۶ |
77 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران، «محمد بن راشد آل مکتوم» – نخست‌وزیر امارات متحده عربی – طی امروز یکشنبه (۲۹ بهمن) در فضای مجازی اعلام کرد میزان تجارت غیرنفتی این کشور در سال ۲۰۲۳ به رکورد ۳/۵ تریلیون درهم (۹۵۲/۹۳ میلیارد دلار) رسیده است. به نوشته رویترز، این موضوع نشان‌دهنده ابتکارات امارات برای کاهش وابستگی خود به […]

رکوردشکنی تجارت غیرنفتی امارات در سال ۲۰۲۳

به گزارش اکوایران، «محمد بن راشد آل مکتوم» – نخست‌وزیر امارات متحده عربی – طی امروز یکشنبه (۲۹ بهمن) در فضای مجازی اعلام کرد میزان تجارت غیرنفتی این کشور در سال ۲۰۲۳ به رکورد ۳/۵ تریلیون درهم (۹۵۲/۹۳ میلیارد دلار) رسیده است.

به نوشته رویترز، این موضوع نشان‌دهنده ابتکارات امارات برای کاهش وابستگی خود به نفت است. تجارت کالاهای غیرنفتی امارات نسبت به سال ۲۰۲۲ با رشد ۱۲/۶ درصدی همراه شد، در حالیکه صادرات کالاها و خدمات از سطح یک تریلیون درهم عبور و رکورد جدیدی را ثبت کرد.

این کشور صادرکننده نفت از سال ۲۰۲۱ برای متنوع‌سازی منابع درآمدی و بخش‌های اقتصادی خود، مجموعه‌ای از توافقات مربوط به تجارت، سرمایه‌گذاری و همکاری‌های دوجانبه را که با نام «قراردادهای مشارکت اقتصادی جامع» شناخته می‌شود، آغاز کرده است. از سوی دیگر، وزیر تجارت خارجی امارات اعلام کرده اختلال در مسیر کشتی‌رانی دریای سرخ تاکنون تأثیری بر این کشور نداشته است.

همچنین بخش غیرنفتی امارات در ۶ ماه نخست سال ۲۰۲۳ به شکل قابل توجهی از رشد کلی تولید ناخالص داخلی این کشور پیشی گرفت و ۶ درصد رشد داشت. این در حالیست که رشد کلی تولید ناخالص داخلی امارات در این بازه، ۳/۷ درصد بود.

بخش‌های خدماتِ در حال گسترش در امارات متحده عربی شامل بخش‌های سفر و گردشگری، فناوری اطلاعات و ارتباطات و خدمات مالی می‌شود، در حالی که عمده صادرات غیرنفتی این کشور شامل طلا، آلومینیوم، جواهرات، سیم مسی و پلیمرهای اتیلن است.

صادرات کالاهای غیرنفتی امارات متحده عربی در سال گذشته میلادی با رشد ۱۶/۷ درصدی به ۴۴۱ میلیارد درهم رسید که ۱۷/۱ درصد از تجارت خارجی این کشور را شامل می‌شد. این آمار در سال ۲۰۱۹ میلادی ۱۴/۱ درصد بود.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید