به گزارش اکوایران، طبق اعلام وزارت اقتصاد، تا نهم بهمن ماه ۱۴۰۲، ۵۶۵۲ فعال اقتصادی مجوزهایشان را الکترونیکی کرده و شناسه یکتا گرفتهاند. دادههای رسمی نشان میدهد، دربین دستگاهها و سازمانهای مختلف، وزارت ورزش و جوانان در کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیک تاکنون پیشتاز بوده اند. بعد از آن هم اتاق اصناف است. برهمین اساس هم از میان آنهایی […]
به گزارش اکوایران، طبق اعلام وزارت اقتصاد، تا نهم بهمن ماه ۱۴۰۲، ۵۶۵۲ فعال اقتصادی مجوزهایشان را الکترونیکی کرده و شناسه یکتا گرفتهاند. دادههای رسمی نشان میدهد، دربین دستگاهها و سازمانهای مختلف، وزارت ورزش و جوانان در کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیک تاکنون پیشتاز بوده اند. بعد از آن هم اتاق اصناف است.
برهمین اساس هم از میان آنهایی که مجوز الکترونیکی گرفتهاند، ۹۹۸ نفر دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان و ۳۸۴۸ نفر از اتاق اصناف مجوز گرفتهاند.
بر اساس اعلام دبیرخانه مرکزملی بهبود محیط کسب و کار، به غیر از وزارت ورزش و جوانان، وزارتخانههای نیرو، جهادکشاورزی، ارتباطات، راه و شهرسازی، صمت، سازمانهای انرژی اتمی و استاندارد هم در این حوزه فعال شدهاند.
اما کدام دستگاهها و سازمانهای به این کارزار نپیوستند؟ براساس ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای کاغذی و قدیمی باید تا آخر سال ۱۴۰۲ به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا تبدیل شوند. اما هنوز ۱۵ مرجع صدور مجوز از جمله ۷ وزارتخانه هنوز زمینه فنی تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیک را فراهم نکردهاند.
طبق دادههای وزارت اقتصاد، در حال حاضر بانک مرکزی، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان صدا و سیما، سازمان نظام پزشکی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی، صندوق نوآوری و شکوفایی، قوه قضائیه، معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری، وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور شامل شهرداریها زمینه تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا را فراهم نکردهاند.