به گزارش اکوایران؛ جبار کوچکی نژاد، نماینده رشت و عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ درباره بررسی بودجه ۱۴۰۳ گفت: ما تقریبا یک دور تبصرههای دولت را مورد بررسی قرار دادیم و امروز صبح به پیشنهادهای الحاقیهای کمیسیونها رسیدیم و تقریبا یک دور هر کمیسیون پیشنهاد خود را مطرح کردند و تعدادی هم باقی ماندند، […]
به گزارش اکوایران؛ جبار کوچکی نژاد، نماینده رشت و عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ درباره بررسی بودجه ۱۴۰۳ گفت: ما تقریبا یک دور تبصرههای دولت را مورد بررسی قرار دادیم و امروز صبح به پیشنهادهای الحاقیهای کمیسیونها رسیدیم و تقریبا یک دور هر کمیسیون پیشنهاد خود را مطرح کردند و تعدادی هم باقی ماندند، بعید میدانم با این پیشنهادهای الحاقیهای صورت گرفته ما امشب بتوانیم آن را تمام کنیم، احتمالا سهشنبه وقت ظهر بتوانیم به اتمام برسانیم.
کوچکینژاد درباره ارتباط بودجه ۱۴۰۳ با معیشت مردم گفت: بودجه به صورت مستقیم بر روی زندگی مردم تاثیر دارد. آن ارزش افزودهای که اضافه شده است قطعا افزایش قیمتهایی داریم و فعلا به بخش آب و گاز نرسیدهایم که اگر دولت آن را اصلاح کند یک سری اصطلاحاتی در بخش قیمتها وجود دارد. مجلس در تلاش است که این قیمتها حامل انرژی را به یک شکلی مدیریت کند که اتفاقی در افزایش قیمت نیافتد و یارانههایی که پیشنهاد الحاقی بوده است در رابطه با کود کشاورزی که همچنان یارانه بر روی کود باشد و دولت یارانهها را پرداخت کند. تلاش ما این است در حوزههای مختلف اگر در زندگی مردم ارتباط دارد حداقل افزایش قیمتی وجود نداشته باشد.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ درباره افزایش حقوقها گفت: حقوق کارمندان را ما ۲۰ درصد افزایش دادیم و به نوعی حقوقشان را فیکس کردیم. برای مالیات حقوق نیز بنا شد کمتر از ۱۲ میلیون تومان مالیات پرداخت نکنند، حداقل حقوق را به ۱۰ میلیون تومان در تمام بخشهای اجتماعی رساندیم و این به همان نسبت سقف حقوق ۷ برابر میشود و به ۷۰ میلیون تومان میرسد که این حداکثر حقوقی است که یک فرد میتواند دریافت کند. مالیاتها را به صورت شناور دیدیم برای افرادی که تقریبا ۴۰ میلیون تومان حقوق دریافت میکنند.
کوچکینژاد افزود: در واقع ما طبقات پایین را بیشتر مشاهده کردیم و در ضمن ما در بخش امدادی ۳۰ درصد حقوق مستمری بگیران، کمیته امداد و بهزیستی را در نظر گرفتیم.
عضو کمیسیون تلفیق در خصوص وضعیت معیشتی مردم به جماران گفت: باید بتوانیم کسری دولت را حل کنیم زیرا آنچه که باعث تورم بیشتر بوده بحث کسری دولت است و ناترازی بانکها یکی از عوامل تورم است و ما در حال حاضر چیزی به بانکها تحمیل نکردهایم و فشار بخشهای دیگر را به بانکها کم میکنیم که این ناترازی را بتواند جبران کرده و دولت بتواند در این بخش بیشتر تلاش کند.
کوچکینژاد تاکید کرد: به نظر بنده دولت میتواند تورم را کنترل کرده که بتواند قیمتها را به یک شکلی تثبیت کند و از سوی دیگر دلار در زندگی مردم اثر میگذارد و به گونهای نباشد که خودش آن را گران کند و ما تلاش کردیم دولت بتواند آن را حفظ کند.